Mello, deltävling 4

Inget att hymla om - jag avskyr Linda Bengtzing. Jag AAAAVSKYR henne! Så jävla flåshurtig och ska vara så himla energisk att det inte blir trovärdigt utan enbart påfrestande och irriterande. Och så sjunger hon ju bara idiotlåtar med de mest imbecilla texter man väl någonsin hört, om att hon har en karl som kan plocka ur diskmaskinen och att hon ser en skräckfilm själv och sånt trams. Bara låttiteln säger ju allt - "E de fel på mig". Jag får allergiska utslag. Jag kan knappt skriva det ens, min inneboende språkpolis kreverar. Tölpmusik för mindre begåvade människor är vad det är. Men nog om detta, det var ju fler artister som tävlade. Lasse Stefanz till exempel... *svimmar* Råttsvans kombinerat med cowboyhatt tror jag man kan bli stenad för. Men borde i alla fall kunna det. Sen var det nån kille som hade med sig folk som hängde och slängde i tygrep från taket. Lite för mycket Galenskaparna där, Fleming Fartland hade fastnat i vinkelvolten.

Vet inte vilka jag gillade bäst, tror det blir Melody Club och dom där brudarna i likadana overaller. Kvällens roligaste var Kristoffer som råkade lova att göra helikoptern om han fick vara med i VIP-soffan och Linda Bengtzing vann. Sen gick det lite överstyr där, då jag sa att Elisabeth skulle vara på plats och rapportera för tidningen. "Då ska jag ropa 'kom Elisabeth och hjälp till att få ordentlig snurr' och så får hon göra sådär som man gör när man startar gamla flygplan". *asg* Ska se till att han verkligen går in på SVT's sida och ansöker om att få plats i VIP-soffan. Det vore nästan värt att låta Linda Bengtzing vinna bara för att få Kristoffer att göra helikoptern live i Sveriges största tv-program. Jag skulle helt seriöst skratta tills jag dog.


Pensionärsjävlar på riktigt

Men hahahahahahaha, jag dör så komiskt! "Vi ska bara beskära lite" *såga såga såga*. Hahahahaha!

Vi ska måla hela trapphuset lilla matte

Trapphuset håller på att målas om så det är rena thrillern varje gång hundarna ska transporteras ut ur byggnaden. Dom är ju vare sig små eller lugna. Inte har de små korta, pälslösa svansar som de aldrig viftar med heller. Hittills har vi inte vält något eller trampat i någon färgpyts eller smetat ner det nymålade med svarta hundhår, men det är enbart en kombination av tur och det faktum att jag tagit till brösttoner. Seriöst, hur svårt kan det vara att stå still 15 sekunder medan jag låser dörren? Tyckte det var ett väldans moffande och boffande på Partyvalpen igår och sa åt henne att skärpa till sig. Sen när jag skulle till affären och öppnade dörren höll jag på att välta omkull en målargubbe som satt precis utanför dörren och tryckte. Det var väl en faslig tur att inte hundarna var med, då hade det blivit lattjolajban. Herr Hund hade säkert blivit överlycklig och bjudit in målarn på fika, medan Partyvalpen förmodligen undrat varför i helvete han satt där och kluddrade på hennes dörr. Jag hoppas verkligen dom blir klara med måleriet snart..

The King's speech

Igår såg Elisabeth och jag The King's speech. Den var bra! Lite roligare än jag trott faktiskt, men framför allt galet välspelad. Jag tyckte ju att Colin Firth gjorde sitt livs prestation förra året då han mycket välförtjänt fick en Oscarsnominering för sin insats i A single man, men här är han minst lika bra. Colin Firth börjar mer och mer bli en favorit hos mig faktiskt, han är helt enkelt en för jävla bra skådis! Hoppas det går vägen på söndag och att det blir en guldgubbe. Inte för att jag sett de andra nominerade men Colin känns oavsett som en väldigt värdig vinnare. Geoffrey Rush är ju också nominerad och han är jättebra han med. Oerhört rar karaktär, en sån där farbror som man bara älskar. Helena Bonham-Carter är även hon nominerad och även hon är bra. Som sagt, genomgående helt excellenta skådespelarinsatser. Kul att se allas vår Ivanhoe, Anthony Andrews, svischa förbi i en liten roll. Han har blivit gammal men har hållt stilen.

Mello, deltävling 3

Började rätt hopplöst men blev ju lite svängigare. Mina favoriter var Saade och Sebastian. Saade var det lite Rasputin-sväng över och Sebastian lät som Melody Club. Men varför hade Saade gigantiska vita gympadojor? De lyste ju som frigolitblock! Trodde bara det var hiphopare och dåligt klädda fotbollsspelare som hade det. Den där läder-torgvanten känns lite småfånig också. Men plus till dansarna som var stiliga! I övrigt tyckte jag de överlag sjöng rätt kackigt och varför i hela fridens dar dom där rockabilly-smurfarna gick till final lär jag aldrig förstå. Wtf?!
Trögast i kväll: Ciss och Lindha. "Det påminner om 'Dansa i neon'". Haha, nähä? För övrigt undrar jag om inte den där Sara Varga var dj på Harrys en gång när jag och Kristoffer var där. Vi var inte imponerade. Inte så förvånande kanske med tanke på att K's bästa partylåt är "Bra vibrationer".. Måns tror att Eric Saade vinner hela tjotaballongen, jag lugnar mig med såna spekulationer tills efter sista deltävlingen.

Mystiska ljud i natten

I natt när jag kom hem från jobbet och skulle gå ut med hundarna hörde jag ett konstigt ljud, som ett avlägset gny. Jag hyschade hundarna, satte dom ner och så lyssnade vi vad det kunde vara. Det bor ju en del gamlingar i huset, kanske var det någon som ramlat och ropade på hjälp? Haha, det var min mage som lät! Vardagsdramatik när det är som bäst.


Mello, deltävling 2

Om förra veckans utbud var skralt så var den här veckans bidrag sju resor värre. Främst naturligtvis för att jag avskyr skämtlåtar! Jag vägrar tro att det verkligen inte fanns ett bättre bidrag att tillgå än Babsan, jag bara vägrar. Mina favoriter var Loreen och Christian Walz och det gick ju som väntat naturligtvis... Men alltså, Sanna Nielsen? Har inte folk tröttnat på henne? Jag har det i alla fall. Brolle får pluspoäng för att vi har lite lika frisyr men låten var för tam och mesig, det blev varken hackat eller malet. Och The Moniker sen då? Nån slags otäck gyckel- och cirkuslåt, hövvaligen.

Pausunderhållningen fattar jag ingenting av. Det var inte förrän igår jag öht förstod att det var Peter Stormare som var med. Inte för att det gör vare sig till eller från, det blir inte roligare för det. Och att se och höra Christer Sjögren göra "Life on Mars" var rent plågsamt. Samtidigt väcker det lite oro också. Vad kommer de hitta på i de återstående programmen? Tomas Ledin manglar "Enjoy the silence"? Anna Book går loss på "Nothing compares 2 U"? Lasse Stefans river av "Love will tear us apart"? Skrämmande... Och tyvärr uppenbarligen inte helt otänkbart.


Skitdag

Vaknade med huvudvärk som inte ville ge med sig. Efter en tupplur på soffan tänkte jag att det nog skulle hjälpa med en promenad i friska luften, det var ju sol och allt. Klädde på mig, tog hundarna, gick ut, drog ett djuuupt andetag och.. HÖLL PÅ ATT KRÄKAS EFTERSOM DET LUKTADE SKIT UTE! Wtf?!?! Hade det snart varit vår hade jag väl överlevt, men nu ska ju vintern tydligen komma igen med full kraft så den där skitlukten var ju verkligen helt obefogad. Men jag vaknade i alla fall, inte tu tal om det.


Filmtajm!

Hann beta av några filmer när jag var ledig i helgen.

I rymden finns inga känslor - nä alltså... Den här dissar jag rakt av utan pardon. Jag tyckte mest den var enerverande och skådisarna var dåliga. Tack och lov att det inte blev några Guldbaggar!
För kärleken - tror jag titeln var. Påminde om Crash. Påminde VÄLDIGT mycket om Crash till och med, men det gjorde faktiskt inget. Jag tyckte den var bra.
The kids are all right - såvidare värst mycket komedi tycker jag inte det var, mer drama. Hyfsad, men inte mer. Anette Bening var dock bra.
Inception - för mycket Matrix för mig, det var alldeles för rörigt. En dröm som var en dröm som var en dröm och sånt. Kunde ha varit lite småspännande om de inte krånglat till allt så in i norden.

Nu har jag en hel lista på Oscars-nominerade filmer jag väntar på att få se.


En till lista

Jamen why not, har liksom inget bättre för mig.

Finns det något killnamn som du tycker är så trist och fult att du skulle skämmas för hans namn om han var din kille?
Mja, skämmas vet jag inte. Men överlag ogillar jag y-namn som Sonny, Ronny, Conny. Sen känns det väl inte så jättehett med "åh ja, Jan-Olov" och sånt.

Om du fick välja ett enda av dina ex att tillbringa ytterligare en natt tillsammans med, vem skulle du då välja?

Hrmmmm... Annelie säger att Kakan åldrats med värdighet så jag säger honom, mest av nyfikenhet.

Finns det någon dialekt som du tycker är så ful och osexig att du skulle ha svårt för att inleda ett förhållande med en kille med denna dialekt?

Värmländska känns lite motigt faktiskt, då ska det till att han är jävligt het. Blir lite för mycket "Torsk på Tallinn".

Om du var tvungen att välja mellan att aldrig mer i ditt liv få använda någon typ utav smink eller att aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja?

Aldrig mer läsa en bok.

Om du var sommarpratare i P1 och skulle berätta en lustig historia hämtad ur ditt liv, vad skulle du då berätta?

Förmodligen om när jag och Kicki gick på disco utan byxor i Eastbourne.

Om du inte får nämna en kändis, vem är då världens snyggaste kille?

Men hjälp, ingen aning. Kan fan inte komma på en enda, det är ju för bedrövligt!

Vet du vad din mormors mamma och din farmors mamma jobbade med?

Jobbade dom öht? Dom var säkert hemmafruar.

Skulle du våga sätta 100.000 kronor på att du utifrån ett klassfoto kan nämna både för- och efternamn på alla klasskompisar från mellanstadiet?

Hell yeah! Lätt som en plätt, det är mitt expertområde. 

Nämn något som du gjort och ser tillbaka på och tänker ”Hur kunde jag vara så jävla dum!?"

Oj, det finns säkert en hel del. Men nä, inget särskilt sådär som jag kan komma på.

Finns det något yrke som nästan automatiskt gör även den torraste kille lite mer spännande och intressant?

Rockstjärna? Eller brandman kanske.

Villa, hund och Volvo eller lägenhet i city, utekvällar och cykel. Vilket tror du stämmer bäst överens på ditt liv om fem år?

En kombo - lägenhet, hund och Hyundai. Samma som nu m a o.

Om alla dina tidigare pojkvänner skulle sätta sig i ett rum och komma överens om din absolut sämsta egenskap, vad tror du då dom skulle komma fram till?

Att jag blir så jävla arg och att jag är så sjukt envis.

Om du var tvungen att byta hem med någon av dina tjejkompisar, vems hem skulle du då föredra?

Det blir nog Marion, för att få bo på landet. Men bara en stund!

Vad är det absolut konstigaste stället du har varit tvungen att kissa på?

Förväntas man komma ihåg sånt?? Då jag somnade bakom fontänen på Fristadstorget medan jag pinkade kanske. Inte hypermärkligt ställe men en rätt absurd situation.

Mello, deltävling 1

Mjaha, det gick väl sådär.. Sammanfattningsvis var det ju väldigt mycket plagiat och härmapor. Dilbas låt var ju lite svängig, synd bara att hon sjöng så klent och har NOLL utstrålning. Hon sabbade ju hela numret. Och den där Rybak-kopian då med dragspel. "Social butterfly" - vad är det för jävla låttitel? Låter som en travhäst. Dannys låt var en rip-off av Rasmus Seebachs "Natteravn", Jenny Silver rippade Abba, den där jeanskillen med gitarr försökte vara Jason Mraz och Swingfly var ju gammal skåpmat från sommaren 2000 när Teddybears och Tomas Rusiak jobbade ihop. Jag höll på Le Kid även om de där lipande godisbitarna var lite för spooky för mig. Bäst i hela programmet var dock Rickard Olsson. Marie Serneholt var inget vidare.

Nä, skärpning till nästa vecka!


Run Frodis, run!

Håhåjaja. Idag provade jag att springa på löpband för första gången i hela mitt liv. Vingligt och smalt var det och SATAN vad jag svettades! Helt yr i bollen blir man dessutom, när jag klev av höll jag på att ramla med huvudet före in i vattenautomaten. Efteråt var jag illröd i ansiktet i en timme och har jag tur kan jag ta mig ur sängen i morgon. Men vafan, jag gjorde't!


RSS 2.0