Pepsi Nix

Men vafan?! Stod i köket och drack lite Pepsi Max (som vanligt då..) när Partyvalpen gick förbi. Böjde mig ner och bad om att få en puss men blev tvärnobbad. Har väl aldrig hänt? Storhunden kom och undrade vad jag gjorde så jag sträckte fram korken till honom, varpå han backade undan. WHAT?! Någonstans har jag uppenbarligen misslyckats kapitalt i min fostran. I det här huset dricker vi Pepsi Max, punkt slut ten four stjärnstopp! Kände mig som värsta fyllemorsan där jag stod och halsade medan kidsen tittade på mig med avsmak i blick, särskilt som jag började bröla att de var taskiga mot mig. "Men öy, kom här nu och ge mig en puss annars blir jag ledsen! Koooom nu då, får jag en puss då för fan, taskfransar". Haha. 

Att nå toppen

Vill man så att säga klättra på karriärstegen kan man ju hänga med den här snubben på jobbet en dag...

 

Själv kan jag knappt titta...

 


Vad alla resenärer bör veta

Ciss och jag har planerat resor för flera år framåt nu. Jag surfar runt på en massa resesajter och kollar väder, hotell, priser etc etc etc. Jämföra hit och dit, väga det ena mot det andra. Helt i onödan känns det som när man har den här guiden att förlita sig på :) Vad mer behövs liksom? Det blir ingen Kinaresa för oss. Av en eller annan anledning.


Klarsynte Siewert

Stan har haft finbesök inte bara av W.A.S.P utan tydligen även av Mike Tyson.. Men det är klart,vad kan man förvänta sig av sådana hemska hårdrockare som "Vassp". Siewert Öholm förutspådde detta redan på 80-talet minsann.

Så sjukt roligt, värsta moralpaniken.

 


Årets mest pålitliga nanny

Jag tycker det här nyheten är så jävla rolig! Rutinerna på förskolan ska ses över. Okej? Ingen som tänkt se över den där morfadern?? Att förskolepersonalen gör fel kan jag förstå, de har ju hundra ungar att hålla rätt på. Men hur många barnbarn har den där morfadern egentligen? Hur är det ens möjligt att ta fel? Hahahaha. Unge som unge liksom.  

Olika referenser

Konversation med vän:

- Vad menar man om man säger "han tog sin säng och gick"?
- Eh, va? Nää alltså, jag vet inte.
- Nä för jag köpte en säng och då frågade dom om jag behövde hjälp och då sa jag att jag tar den i hissen. Då sa dom nåt typ "han tog sin säng och gick". Sen sa dom det en gång till, "du tar din säng och går" och log.
- Jamen dom skojade väl.
- Jo... Men ändå. "Han tog sin säng och gick" liksom?
- Ja alltså, det kommer ju från Bibeln.
- Gör det??
- Jaaa, det trodde jag du visste.
- Näää..
- Jomen det var ju nån som var lam och då sa Jesus åt honom att han skulle ta sin säng och gå, och då var han helad och kunde gå.
- Jahaaaaaa.. Jag trodde det var nån gammal schlager.
- ?????
- Jamen Siw Malmkvist eller nåt. *börjar sjunga egenkomponerad melodi* "Han tog sin säng och gick, tamdidamdubidub"
- Eeeh, okej?? Tur att du inte kontrade med att sjunga "Bra vibrationer" då...

Första gången i mitt liv jag fått dela med mig av lite bibelkunskap. Fan tro't. Undrens tid är inte förbi.


Glad i hatten, del 2

I våras fyndade jag min vesslefräcka keps som varit en riktig livräddare vid bad hair days. Nu är det höst så nu har jag skaffat mig en basker i stället. Love it!Jag gillar även bautakragen på jackan. Nu kan jag ge mig ut och råna en bank, typ.

Filmtajm!

The blind side - jag hade mina dubier angående Sandra Bullocks guldgubbe-vinst och tyvärr var jag helt rätt ute. Det här var en riktig skitfilm faktiskt, sentimentalt, klämmigt, amerikanskt dravel. Sandra Bullocks sega, tröga skyddsling var sjukt irriterande men det är väl inte helt politiskt korrekt att säga så. As if I care :)  
En profet - franskt fängelsedrama som var brutalt våldsamt och mycket bra. Spännande mellan varven också. Enda distraktionen var, haha, att huvudrollsinnehavaren var jättelik Bygglovs-Matte!
A serious man - bröderna Coen har ju skämt bort oss med en hög med kanonfilmer. Den här når inte upp i samma klass som Fargo och No country for old men, men hey - det kan man väl knappast begära heller. Den började lite segt men sen blev den bra och sådär galet Coen-rolig när allt bara går på tok. Minst sagt abrupt slut dock.

Plötsligt händer det

I mailkorgen:

"Jag kontaktar dig när det gäller våra avlidna klient och de investeringar han gjort i vår bank. Jag vill respektfullt be dig att hålla innehållet i detta mail som strikt konfidentiell eftersom jag kontaktar dig självständigt och ingen officiell i denna bank är informerad om detta meddelande.

Den 20 juli 2001, vår avlidne klient som var en gång råolja och guld Merchant deponerade summan av sex miljoner amerikanska dollar under portföljförvaltning av vår bank i 4 år och deponering mognat den 20 i juli 2005 med över 98% tillväxt som uppgår till totalt elva miljoner Åtta hundra åttio tusen amerikanska dollar.

Vår kund avled i december 2005 vid en ålder av 81 vid den tiden var han slutföra skilsmässan förfaranden av hans fyra decennium långa äktenskap som var en mycket svår tid för honom att så småningom leda till hans död genom hjärtstillestånd. Vår kund inte ange sin närmaste anhöriga eller förmånstagare till sin egendom i sin bio-data form och alla våra ansträngningar för att hitta hans närmaste familj har misslyckats.

Den främsta anledningen av kontaktar du är för dig att stå i som en efterträdare till dödsboet efter vår sena klient. Jag garanterar er att detta skulle ske under ett legitimt system som skyddar alla parter mot eventuella brott mot lagen om jag kan få din absoluta förtroende och sekretess. Jag föreslår en uppdelning av formel 50/50

Observera att jag är en familjefar med fru och barn och alla svek av förtroende från din sida kan bli katastrofala för mitt liv och hela min familj.

Om du befinner dig kunna arbeta med mig om detta, komma tillbaka med mig för mer information om hur man går vidare med: Din fullständiga namn och adress, din plats och födelsedatum, ditt privata telefonnummer och yrke: eurests@aim.com  Om du inte är intresserad av mitt förslag, vänligen förstöra denna post av säkerhetsskäl och jag kommer inte kontakta dig igen.

Väntar på din snabbt svar.

Adrien D M"

JIPPIIII!!! Äntligen! Triss-reklamen i verkligheten liksom! *jublar* Fi fan, nu jävlar ska här spenderas stålar. Jag knallar upp till chefen i morgon bitti och säger upp mig, pronto.


Kungen av oneliners

Skidskytten Björn Ferry om att vara gift med en världsmästarinna i armbrytning: "Hon är bra att ha när man ska flytta". Hahahahaha, love!

RSS 2.0