Ny sängkamrat igen

Efter att ha gått till sängs med Slash ett bra tag har jag nu bytt kuddkompisJag såg en dokumentär om Ron Jeremy och tyckte han var så fruktansvärt pinsam att det var rent tragikomiskt. Därför blev jag ju nyfiken på hans biografi. Den började riktigt lovande faktiskt och var riktigt underhållande. Men efter två tredjedelar är det nu lika jobbigt som i dokumentären. Det är bara en massa name-dropping och jag skulle verkligen vilja höra de droppade kändisarnas version av hur oerhört bundis de är med Ron och hur oerhört mycket hjälp de fått av honom... Jag vet inte jag..

Skrytbild

Partyvalpen kickade ass i helgen och vann sin första lydnadspokaaal!Fler ska det bli :)


Glasstest

Eller desserttest rättare sagt. Hallon och lakrits är en underbar kombination, så när jag hittade recept på lakritssviss med hallon var jag givetvis tvungen att testa.Det var gött mos! Helt otippat.

Härliga höst

Har haft ett par riktigt sköna, lediga höstdagar. Det har blivit en massa träning med dogsen. Det uppskattades även om vissa var lite mer ofokuserade och blajigare än andra... Nämner inga namn, men den här bilden kanske talar för sig själv.Hahaha, älskade dår-hund!

Lilla lakritstrollet, som ju är så söt att man smäller av nästan.


Min nya sängkompis

Varje natt när jag kommer hem från jobbet ligger han där så snällt i min säng och väntarJag kan inte med bästa viljan i världen klassas som ett Guns-fan men jag gillar att läsa biografier om rockiga människor. Slash är riktigt underhållande faktiskt, inte i närheten av "The Dirt" men han duger. MEN - och det är ett stort men - den här boken skulle verkligen ha gått genom korrekturet både två och tre gånger extra. Stavfel, meningsbyggnadsfel, en och annan särskrivning och fruktansvärda översättningar ibland. Tror inte jag läst en så dåligt översatt bok någonsin faktiskt, det är skitirriterande. En del idiomatiska uttryck är liksom ordagrant översatta och ibland ser jag att det är rena felaktiga översättningar, man kan liksom lista ut vad det stått på engelska. *ryser* Men det är ju inte Slashs fel!

Tickets please!

Dags igen för ett besök av Tunas stoltheter!Jag var uppe i måndags morse och bänkade mig vid Ticnet för att lägga rabarber på varsin biljett till mig och Elisabeth. Idag hämtade jag ut dom. Haha, jag gillar mitt ATG-ombud.

Han: Det kostar dig 780 kronor att se dom här grabbarna.
Jag: Uamig, dom vet sitt värde dom!
Han: Men dom är säkert bättre än Ladies night i alla fall!

Hahaha, nähä, you think?

I brist på the real deal

Igår vinkade vi adjö till de svenska hollywoodfruarna. I väntan på en eventuell ny säsong får vi hålla till godo med detta.


Partypolare

Hahahahaha, det gäller att festa med rätt folk! Jag tycker killen verkar rätt cool ändå. "Jag tänkte på vad morsan skulle säga", "jag har inte badat något i sommar om man säger så". Haha.

Man hör det man vill höra?

Alltså, nog för att mina felhörningar orsakat en hel del skratt och pinsamheter, men herregud... Här ligger jag i lä! Idol-Camilla får för sig att hon gått vidare och försöker våldta Peter Jihde. Ingegerd och jag fattade ingenting när vi tittade. "Men.... men.. trodde hon att hon gått vidare??" Det är så fruktansvärt pinsamt... Och skiiiitkul!


Marias underbara system

Jag är helt fast i "Svenska Hollywoodfruar". Vilka människor! Vilka problem! Vilka funderingar! De är ju som seriefigurer. Min favorit är Maria Montazami, mäklarfrun som lallar runt och dryftar diverse tankar om allt och inget, allt på släpig västeråsdialekt. Som sist när hon berättade om det underbara system som hon och maken Kamran har. "Han betalar allt... toppen.." Och så är hon så entusiastisk på ett lite valium-mässigt sätt. Vem skulle komma på tanken att köpa ett kylskåp med godis till familjen som en "superfun surprise"? Till en familj som lever i sus och dus liksom? Hahahahaha, och kidsen trodde att de skulle få en ny bil. Men nejdå. Surprise! Vitvaror! Maria Montazami må sakna en hel del dubb i vinterdäcken men hon är i alla fall oerhört underhållande och fullständigt harmlös. Till skillnad från den där psyko-ankan, hövvaligen. 

RSS 2.0