Ännu mera tickets, please!

Det här var väl inte riktigt planerat, men det blir säkert bra. Var inne på den danska biljettsajten där jag köpte DM-biljetterna och såg att de snart släpper biljetterna till Robbie Williams på Parken. Kom på att han spelar på Ullevi i sommar och tänkte att det väl kanske vore skoj att se. Jag har inte lyssnat just på Robbie Williams ett dugg, men jag har fått för mig att han är en jäkla bra liveartist plus att jag bara allmänt gillar honom (nej, det har inget med hans utseende att göra. Faktiskt!). In på Ticnet och såg att biljetterna släpps typ nu, så då dryftade jag tanken på Facebook (såklart, var annars..). Tog inte lång stund att få napp. Annelie och Marion hänger på! Eftersom jag är förste biljettköperska och det dessutom var min idé ställde jag in mig på att vakta släppet i morgon, men så såg jag att man kunde förhandsboka via FB så då slog jag till och gjorde det. Kul! Har varken sett Robbie Williams tidigare eller varit på Ullevi så det blir två grejer att pricka av från bucketlistan. Dessutom har jag inte varit i Göteborg sedan Jonathan Edwards slog världsrekord i tresteg, och med tanke på att han är gråhårig (och jättejättesöt!!) expertkommentator på tv numera så kan man ju räkna ut att det var ett tag sedan. 1995 för att vara exakt. Det var även då jag träffade Annika senast, och hon ska också på konserten. Yey! Agnetha träffade jag senast 1996 och hon ska OCKSÅ dit, yey igen! Om vi nu lyckas känna igen varandra efter alla herrans år vill säga.. Kommer även träffa min bästa Mikael eftersom han råkade föreslå att jag skulle bo hos honom. Annelie och Marion får han på köpet och eftersom han är typ världen snällaste så protesterade han inte :) Konserten är på en lördag så jag hoppas på lite partaj och baluns efteråt.
 
Jäklar vad kul det ska bli! En riktig konsertsommar. Något att tänka på och se fram emot när det regnar småspik och är ishalka ute.
 
 

Arga tanter ftw!!

Min nya idol - Anna-Lisa, 91 år! Värsta grymma tjejen ju *skrattar*. Så ska jag också bli när jag blir stor, och av av flera varandra oberoende källor att döma verkar jag tydligen ha förutsättningarna att lyckas. Hrm.

Men hur gick det här till då?

 
Ett hundkex har fastnat i min ring. Hur fan gick det till? Jag pillrar och petar och krafsar med pincett - det sitter där det sitter. När Madickens lillasyrra petade in en ärta i näsan lossnade den när hon hamnade i slagsmål, jag får väl prova det som en sista utväg.
 
 
 

En liten lista nu igen

Jamen det ääär ju så spännande! Nä men bjuds det på ett effortless inlägg så tar man chansen.
 
Låt som när du är ledsen sörjer till?
Ingen speciell tror jag, har en del gråtlåtar. "The nightinggale" med Julee Cruise är en sån som av någon anledning öppnar kanalerna.

Beroende av:
Pepsi max

Vem behöver du mest just nu:
Vem? En person alltså? Ingen särskild vad jag kan komma på.

Vad tror folk om dig?
Oh, det beror på vem man frågar. Att jag är barsk eller en tramsmaja. Sen finns det säkert dom som tror att jag är helt jävla dum i huvet.

Stämmer det?
Jadå. Jag kan vara väldigt barsk när det behövs, och så är jag jätteflamsig. Dum i huvet är jag dock inte.

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är rolig och snygg i håret.

Brukar du skratta för dig själv?
Javisst.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Framme men 1 tim försenade. Varmt och mörkt. Det verkar vara en stor anläggning" Från morsan som meddelade att de kommit fram till Egypten.

Nästa mål i ditt liv:
Oj. Komma igång igen med träningen kanske.

Hur svarar du i mobilen:
Med mitt namn.

Vem ringde dig senast?
Det var nog en snubbe som ville prata pensionsgrejs. Blev inget överdrivet långt samtal..

Antal timmar sömn inatt:
Ca 8

Tycker du om din pappa?
Javisst! Han är riktigt rolig faktiskt och vi är ganska lika.

Brukar du komma i tid:
Nej! Jag har blivit urusel på det och det stör mig som fan!

När mår du bra:
När jag har koll på läget, d v s inte luspank, inte ogjorda måsten, inga sjuka hundar och liknande.

Hur känner du dig nu:
Mätt och tjock.

Vanligaste färg på dina kläder:
Av gammal vana skulle jag svara svart, men frågan är om det inte mest är blått faktiskt.

Var du aktiv i skolan?
Oh ja! Skrattade och blajade hela tiden.

Favorit dryck på morgonen:
Pepsi Max, alltid Pepsi Max

När brukar du oftast gå och lägga dig?
02-03

Är du blyg?
Kan känna mig hemskt obekväm i vissa situationer.

Sysslar du med någon idrott:
Tv-sport?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Been there, done that, got the t-shirt. Ja, alltså.

Är du bortskämd?
Mjao. Förmodligen.
 

Tickets, please!

Jajjamäääään!! Vi fick biljetter till Depeche i Köpenhamn! *jublar* Satan vad kul det ska bli! Kul att se DM såklart, men jätteroligt också att åka till Köpenhamn på en liten minisemester. Jag har inte varit i Köpenhamn sedan jag var liten och vi tog en sväng dit när vi var i Skåne och hälsade på vänner. Minns att vi var på Tivoli och Bakken och morsan åkte nån helt galen berg- och dalbana i trä som knakade och gnekade. Sen minns jag även att vi köpte med oss smörrebröd hem, och pappa och Kenneth lurade i mig att vi SMUGGLADE smörrebröd. Haha, jag var helt nervös när vi skulle köra ombord på färjan, tänk om tullen märkte vårat SMUGGELGODS! Smuggla smörrebröd ska vi inte göra nu, däremot ska vi väl pliktskyldigast äta ett par stycken. Det måste man ju göra när man är i Köpenhamn! Det är mycket annat man ska göra också och jag vet inte riktigt hur vi ska hinna med tanke på att vi bara är där 36 timmar och dessutom ska på konsert. Annelie och Jenny har ju aldrig rest med mig (när Annelie och jag var på skolresa till Berlin för en miljard år sedan räknas inte, och den resan är sannerligen ett kapitel för sig) så de vet inte vilken manisk duktig reseplanerare jag är. Dom kommer förmodligen bli helt vansinniga :)
 
Jag har redan sett ut hotell och flight, nu hoppas vi bara att inte SAS konkar... Yey, det är långt kvar men kul att ha något att se fram emot!
 

RSS 2.0