Lista

Bored stiff, så varför inte en lista.

1 - Hur länge har du bloggat?
Just den här bloggen har jag haft i tre år.

2 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?

Ingen aning, kanske 4-5? Är lika dålig på att läsa bloggar som jag är på att själv blogga.

3 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Mest dagböcker tror jag.

4 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

Ingen aning, men det tror jag nog. Svär dock mindre i bloggen än i verkligheten, tro det eller ej!

5 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Det kan säkert uppfattas som att jag bjussar hejvilt på väldigt privata saker, men sånt jag skriver i bloggen kan jag dela med mig till hela världen av utom typ till mamma :) Vad som gömmer sig längst inne i hjärtat på mig får ingen veta, vare sig på nätet eller irl.

6 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Oh, ingen aning. Alla har vi nog en liten uppmärksamhetshora inom oss.

7 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej

8 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja. Inte bloggandet i sig, men reaktionerna och kommentarerna från andra. Jag är evigt tacksam att bloggande inte fanns när jag var ung. Förstå att sitta och läsa en massa elakheter folk skriver om en när man är 14-15, det skulle ju vara förödande. Finns inga elakare människor än högstadiebrudar.

9 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Att känna att man borde blogga, fast man inte orkar. Har väl haft hundra grejer att skriva om men så har jag inte orkat eller haft tid.

10 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Tja, jag lär väl knappast bli asket, nykterist, religiös eller stänga av mitt Internet så...

Popping some pills

Jag känner mig lite som en dealare när jag gräver i köksskåpet och delar på rosa piller

Fast nu handlar det inte om ecstasy för eget bruk. Det är antibiotika, och inte ens det för eget bruk. Familjens tillfälliga junkie vill ha sina piller inlindad i kalkon.Gottgottigottgott! Rosa piller is da shit!


Nu kör vi!

Bikiniformen ska vara fixad om typ 5-6 månader. Allra senast i september, då Ciss och jag åker på solsemester. Tänker inte köra någon hardcore ditt eller datt-metod, då blir jag bara tjurig och gör det helt motsatta. Enda åtgärden är att likt småbarnsföräldrar införa lördagsgodis. Jahopp, let's go! Det vore väl själva faen om jag inte skulle kunna bli av med dom där envisa volangerna på nästan ett jäkla halvår.


Rickys roast

ÄNTLIGEN!! I morgon börjar SVT visa "An idiot abroad", yeeey! Tills dess får vi hålla tillgodo med Ricky Gervais öppningsmonolog på Golden Globe-galan tidigare i veckan. Eller hans roast snarare. Sjukt roligt! "Do you wanna go and se Cher?" Hahahahahahaha!Love!

Stapelvara

Inte behöver man en massa plats för att kunna ha två stora hundar, det är bara att lägga dom på hög!


Dagens ekvation

Svart hund + svart matta + dålig belysning = matte snavar och river omkull hallbyrån. Joråsåatt, det är cirkus nästan jämt at casa de Frodis!

Holiday in the sun!

Så jääävla gött, nu är det bokat och klart! Om sisådär 8 månader drar Ciss och jag på utlandshålliday. Inte läge att skrota gymkortet m a o... Fy fan så skönt det ska bli! Vi är bekväma av oss så det blir all inclusive. Blir vi rånade så fort vi kliver av planet behöver vi i alla fall inte svälta ihjäl, resonerar vi :) Sol, bad, discodans och paraplydrinkar - here we come. (Det är vad vi inbillar oss. I själva verket kommer flygplanet gå sönder, bagaget tappas bort och vi blir magsjuka första dagen)

R.I.P Pete

Skittrist början på året. En av mina favvoskådisar, Pete Postlethwaite, har gått bort. Bland annat känd som Mr Kobayashi i The Usual Suspects men för mig kommer han alltid vara Guiseppe Conlon i min bästa film In The Name of The Father. Fantastisk film, fantastiska skådespelarinsatser och inte minst bra musik. Love love love.And like that... he's gone..


Underbart ekipage

Busiga ponnyn Ed med sin tappre ryttare Ross. Jag har skrattat så jag nästan grinat åt det här klippet. Vilken kille! Roligast är 1.59 in i filmen när ryttaren kommer flygandes in i bild före hästen, hahaha!
Året var 2010

Jahopp, summering då av året som gick. 2010 var ett ovanligt bra år! Bra vinter-OS, bra fotbolls-VM, bra tävlingar med hundarna, träffat roliga människor, både gamla och nya bekantskaper. Semestern var den bästa på flera år och så mycket som jag skrattade i somras har jag inte skrattat på år och dar. Dessutom gjorde jag mig inte illa, vilket får anses vara en bedrift bara det. Det blev ovanligt många konserter också, där jag klämde in Kent, Putte i Parken och Forever Young på en månad. Pjuh!

Årets lilla geni - raraste Partyvalpen är nu bara ett snäpp från att vara elitbrutta i både spår och lydnad.

Årets konsert-Topp-3

1. Depeche i Globen. Nitzer Ebb som förband, fläckfri låtlista, Martin sjöng bättre än någonsin och bandet verkade gladare, piggare och mer samspelta än på många många år. Total eufori!2. Ultravox på Forever Young. Gammal är äldst sa Midge och gubbarna och lirade skiten ur hela E-tuna.

3. Kent på Conventum. Tumme upp för både låtlistan och Bono-Jockes vigör.Årets bästa låt: "Dancing on my own" med Robyn.

Årets lakrits: Oskar Linnros

Årets karatefylla: Alltså... den där kvällen med hemmagjorda strawberry daquiris var något i hästväg.. En tom spritflaska, katthår i mixern och jordgubbsslams högt och lågt mötte Elisabeth när hon kom hem. Jag buggade till Roxette.. Men taxichauffören som jag åkte med hem hade garanterat en kul kväll på jobbet, så som han skrattade. Dagen efter hade jag fått 17 notifications på Facebook och fattade inte alls vad det var för status folk hade kommenterat. Stön..

Årets mest kryptiska sms: "Du behöver inte svara på det här, men om jag inte hört av mig till i morgon har jag blivit mördad av en cypriot i Tybble". Stackars Ciss hajade nada och undrade förskräckt vad i helvete jag höll på med.

Årets mest mogna uttryck: Talk to the hand grandma!

Årets nyuppfunna verb: Häppa

Årets nakenchock: verkar ha uteblivit, då hemfärden från den dyngsura Kent-konserten tydligen inte fastnade på fartkamera.

Årets fredsmäklare: Jag och Elisabeth. De högtflygande planerna skrinlades dock, då mitt lilla sidoprojekt "Fuck for peace" inte riktigt gick i lås.

Årets äntligen!: Annelie och jag fick se Jakob Hellman, efter lite drygt 20 års väntan bara. Gammal kärlek rostar aldrig!Årets ben: Tillhörde Iker Casillas, som räddade VM-guldet.

Årets bladvändare: "Hypnotisören" av Lars Kepler

Årets största rosett: Den la Herr Hund beslag på!Årets högoddsare: Att se mig på en julkonsert med Carola. Tätt följt av vår väntan på Europe i ett öltält i Karlskoga. There is a time and a place for everything, det är helt uppenbart!

2011 blir förhoppningsvis lika bra som 2010. Planerna är att tävla med Partyvalpen, bli smal (well... tionde gången gillt?) och sen ska Ciss och jag störa världsordningen lite genom att försöka åka på utlandssemester..

God fortsättning!

 


RSS 2.0