Äntligen?

Ehm, va?

För det första - nej, det är inte jul. Det är oktober, julen inträffar i slutet av december. Det är drygt två månader dit så hold your horses tack. För det andra - vaddå äntligen?

Två månader till jul, jomen jippikajej motherfuckers. Verkligen.


Att sova med ett öga öppetBaskervilles hund ligger i soffan. Hur galen kan man se ut egentligen?

Årets mest omständliga fakturering

Fick ett mess från ex-sambon igår. "Jaha, nu tycker Eon att jag ska betala din elräkning..". Say what?? Men varför i helvete har dom skickat räkningen till honom? Han har inte bott här på FEM ÅR! Jag fattar ingenting. Har dom tråkigt på Eon och vill leka lite Lisbeth Salander? Leta fram honom i något gammal arkiv och sen leta rätt på var han bor. Är det ändå inte enklare att göra som tidigare - skicka räkningen direkt till mig i stället? Jag har varken bytt adress eller namn så jag kan verkligen inte förstå hur dom kom på den idén. Men det var ju snällt att han sa till så jag kan betala, och inte bara sket i det så jag fick elen avstängd. Nu slipper jag sitta och uggla i mörkret och undra vad fan det var som hände. Idioter.


Att semestra med en bloggerska

Jag bloggar ju inte särskilt flitigt som alla märkt. Ciss däremot är jätteflitig, hennes ständige följeslagare är Åke Iphone. Åke bloggade loss ordentligt på semestern och tog bilder varendaste dag. Kruxet var ju då att det ständiga objektet på varenda jävla bild var JAG. Jag åkte vattenrutschkana, jag åt på restaurang, jag drack öl, jag drack paraplydrink, jag var på disco, jag solade, jag tumlade som en dolfin etc etc etc. Sjukt ointressant och väldigt enformigt kan jag tro. Två gånger fick jag förtroendet att ta hand om Åke och fota - en bild på Ciss och en bild på Ica.... Så fort något dumt hände (vilket det gjorde mest hela tiden) eller jag tramsade till det (vilket jag gjorde mest hela tiden) så höjde Ciss näven i luften likt Homer Simpson och skrek "Blog-GAAAA!". Till och med när jag slagit mig halvt fördärvad när jag var karatefull så såg hon ett ypperligt tillfälle att blogga. Jag fick posera som ett brottsoffer och alla blessyrer dokumenterades noga och med lite väl stor entusiasm och lades ut på bloggen och Facebook. Ciss bloggläsare tror väl att vi är gifta eller nåt, hon har fler bilder på mig än alla mina ex har tillsammans. Helt seriöst. Någon annan som har förfärligt många bilder på mig är skotten Mark. I hans fall är det dock helt ofrivilligt, då jag invadeeerade skottarnas bilder. *skäms ihjäl* Och min vän bloggerskan kunde ju då självklart inte låta det tillfället gå förlorat utan skrattade jättemycket, lånade Marks bilder och skrev ett inlägg. Det här med att åka utomlands med Ciss varje år var kanske inte en av mina bästa idéer när jag tänker efter :) Men nästa gång, då jävlar! Då ska jag inte inspirera till ett enda blogginlägg! Sådetså. Bombis. Lovar. Joråsåatt...  

Det ligger i generna

Morsan och farsan var i Turkiet nästan samtidigt som mig och Ciss. Pratade med mamma och, hahaha, dom hade också trakasserat sin portier! Dom hade inte sönder någon toalett men lyckades fippla till det med safetyboxen. Dom kunde inte hitta några instruktioner till hur den funkade och det slutade givetvis med att pappa stängde igen den så dom inte fick upp den igen... Portieren fick låsa upp den och sen fick pärona en liten lektion i hur man gjorde, så fick dom öppna och stänga flera gånger under portierens övervakning. Haha. Fortfarande tyckte dom att det var lite dåligt att det inte fanns några instruktioner - tills det visade sig att det satt en stor jävla lapp på väggen ovanför, men där hade dom hängt kläder så den syntes inte! *asg* Idiotfamiljen ute på tur.


Borta bra

..men hemma bäst tycker PartyvalpenSOM hon har sovit sedan vi kom hem. Att bo på pang en dryg vecka tog på krafterna, inte ens när hon som 3-månadersvalp varit på sitt första läger har hon sovit såhär mycket.


RSS 2.0