Harrys dos and don'ts

Nämen hörrni, ska vi ta och bena ut det här med vad som är okej att göra på krogen och inte. Detta är mina erfarenheter:

* kissa bakom en dörr - helt okej. If you got to go you got to go.
* visa bröstet för häpen och lätt skräckslagen kille - visst.
* ha turkos knäppkofta och dra folk i håret - jamen varför inte.
* nita kille i turkos knäppkofta som drar en i håret - javisst.
* dansa baklänges runt bardisken och ramma en vakt - helt okej bara man lovar bot och bättring.
* skratta - app app, nu börjar det likna "nära hemgång"
* stå stilla rakt upp och ner och skriva sms - nä nu jävlar är måttet rågat, ut med dig marsch pannkaka och krångla inte!!

*suckar* Visst, det kanske var väldigt mycket out of charachter av mig att vara så stilla och städad, men nog borde det väl ändå synas att jag inte stod och sov? Jag är väl ingen häst som kan låsa knäna och sova stående? Jävla idiot.

Oh, och jag måste verkligen påpeka att jag INTE vare sig kissat bakom en dörr eller flashat på krogen!


Skäms-tv

Jag har lyckats undvika Ullared på tv, men sen sa morsan att det var lika pinsamt som Färjan och då var jag ju tvungen att kolla. Det räckte dock med 10 minuter. Nej, det var inte lika pinsamt som Färjan men väldigt hög pinsamhetsfaktor ändå. Vad är det för dåre som jobbar på lagret?? Dock utser jag och Sandra frusökande bonden Roger till årets pinsammaste. Igår höll vi på att smälla av när Roger skulle laga mat och asade med sig kokboken till affären! Skriva lista är inget alternativ? Lägg därtill champange i saftglas och rödtjut till korv, plus givetvis det faktum att han visst glömde berätta för brudarna att hans föräldrar bor i samma kåk och att hans umgänge är en skock bridgespelande pensionärer, och skämskuddekvoten är fylld.

Filmtajm

Helt otroligt att jag hunnit se några filmer, jag har mest bara jobbat och jobbat och jobbat på sistone.

State of play - hyfsad konspirationsthriller som tog en vända för mycket. Sjukt spännande scen i ett parkeringshus, sådär så man höll andan. Men varför måste Russel Crowe numera alltid ha så nördiga frisyrer?
Downloading Nancy - det här hade kunnat bli bra men det räckte inte hela vägen. Tyvärr, för det var en bra grundtanke.
Two lovers - zzzzzz.... Joaquin är ju alltid Joaquin, men det här var ett riktigt sömnpiller. Tyvärr, även där.

Frodis' day of fun!

Höjdardag detta, verkligen. Ställa klockan för att gå upp och gå till tandläkaren för att få bassning och bli ruinerad. Sen hem och betala räkningar. Och så avsluta dagen med att jobba. Ja just, och så är bilen på verkstan. Igen. Tjo! Men lite skoj var det att busschaffisen frågade om jag skulle ha vuxenbiljett! Jag blev lite glad och tog det som en komplimang tills Anders givetvis sabbade det hela med att påpeka att chauffören kanske undrade om jag hade pensionärsrabatt. Man tackar!


Femton gastar på död mans kista

I morse vaknade jag med ögoninflammation. Så fort jag rörde blicken gjorde det ont i halva skallen. Först tog jag på mig solbrillor och fumlade runt i men det var jätteopraktiskt eftersom jag inte såg ett dugg, och det är bara ena ögat som är dåligt. Så jag traskade helt enkelt till stan och köpte en piratlapp att ha för ögat!Jag satte på mig den direkt och det var jätteskönt faktiskt! Jag kunde räta upp huvudet och titta rakt fram i stället för att kisa och titta ner i marken. Lite bök när jag ska gå över gatan och titta åt höger, då får jag vrida hela skallen så det blir liksom som en Exorcisten-snurr. Att sen folk höjde på ögonbrynet, ja det är sånt man får tåla. Men tro inte att piratlappar går att köpa enskilt! De kommer i kit så man får välja tillbehör. Jag valde bort plastsvärd, lösmustasch och bandana och tog ett set med en stor guldring att ha i örat (det är den som skymtar fram, jag valde ju fel öra!). Den provade jag dock inte förrän jag kom hem och det är inte ett smycke jag kommer använda fler gånger kan jag säga för det klämde åt örat så det höll på att rasa av.

Nu hoppas vi det här går över snart, för SÅ roligt är det inte att leka pirat en vecka efter Halloween.

Hillbilly

Igår fick jag ta bussen till jobbet för bilen krånglar lite. Först hade jag tänkt promenera men så visade det sig att det skulle komma en buss precis när jag passerade busshållsplatsen. Det var lite spännande. Först fick jag köpa biljett i en automat vid hållplatsen för det här var minsann en kontantlös buss. Jag lyckades fippla ut biljetten preciiiiis när bussen stannade framför fötterna på mig. Sen trodde jag att det var busschauffören som ilsket tutade på sina medtrafikanter när det i själva verket var folk som tryckte på stoppknappen. Första gången kom det en cyklist mitt framför bussen när det tutade och jag tyckte att det var kanske lite vårdslöst att cykla så, men samtidigt hade bussen väjningsplikt. Sen tog det en halv minut så tutade det igen, helt obefogat. "Men vad är det NU då, hur fan kör han??" tänkte jag innan jag insåg att det var stoppsignalen som lät. Det är inte utan att jag kände mig lite som kusinen från landet. Kollektivtrafik är inte min melodi.

RSS 2.0