Sportiga synthare - me love

Magnus skickade mig det här klippet som jag ju bara älskar. Synthgossar värmer upp inför nån slags löpargrejs. Hahaha, så underbart! Varför fick vi inte skutta runt till "Der Mussolini" på skolgympan?
Det här ju ett bevis på att det går att förena några av mina största intressen - synth, sport och sprit :)


En epok går i graven

Det är bara att beklaga. Vad ska kidsen lyssna på nu på lördagarna? Jag lyssnade faktiskt på "Tracks" för två veckor sedan när jag satt i bilen på väg till Dalarna och jag har kvar vartenda blandband jag någonsin spelat in. Undrar hur många timmar Kaj Kindvall man skulle få om man la ihop alla "han är nummer sju" och sånt som kommit med på banden. Och vad ska Kaj göra nu?? Nä, det här gillar jag inte alls. Change ain't good Leon.

Wishful thinking

Det HADE ju kunnat vara världens bästa practical joke. Nu verkar så icke vara fallet. Tyvärr...


Filmtajm!

Riktigt lyckad sejour detta!

In the loop - hahahaha. Om tv-serien The office (den brittiska såklart!) hade utspelat sig i politikens värld hade det blivit något sånt här. Lite halvskruvad, totalt orealistisk och jag tyckte den var skitkul.
It's a free world - ja alltså, Ken Loach gör ju inte direkt filmer man blir superlycklig av. Men se det gör inget för jag gillar't! Den här gången handlar det om papperslösa svartarbetare som utnyttjas skrupellöst. Som vanligt välgjort och med bra skådisar.
En enda man (jag tror i alla fall det är den svenska titeln) - jättesorgligt med Colin Firth i sitt livs roll. Bra foto, bra musik - åh vad jag tyckte det här var bra.
Ghost writer - rätt spännande på ett sånt där lite krypande vis. Oväntat slut. Minus dock till Kim Cattralls fåniga accent.
Living on the vardagsedge

Såhär har vi det på mitt jobb!

Lite lagom spänning i tillvaron piggar alltid upp.

 

 


Nu snackar vi punchline!

Jag har sagt det förr, säger det igen och lär få fortsätta säga det i all evinnerlighet - folk är tamejfan inte kloka!Vad stolta deras föräldrar ska vara!

Och av någon anledning far tankarna till Vicky Pollard... :)  


Resfeber

Jomen lite sugen blir man allt, det blir man. Av någon anledning...

Tänk att en reklampaus kan vara så... najs liksom..


Santa Claus is coming to town?

Men hur tänkte den här människan då? Överraska? Jomen grattis Jacquelyn, mission accomplished. "Ta-daaaaa, surprise! Här kommer jag nerdimpandes i skorstenen!". Och hur tänkte snubben? Vart trodde han att hon tog vägen? Folk alltså..  


RSS 2.0