Jo även jag överlevde last night in Sweden

Såhär långt har jag aldrig haft blogguppehåll tidigare. Vet inte riktigt varför men jag har bara inte orkat. Det har funnits ungefär en miljard grejer jag blivit arg över, vilka de flesta är relaterade till politik och främst president Dump, men jag har bara inte haft ork att ventilera mig. Det är så mycket galenskap att jag bara baxnar.
 
Och hallå - tre deltävlinga i Mellon avklarade utan att jag sagt ett pip! Förutom varmkorvboogieskrällen i lördags har det inte varit några större katastrofer. Hittills har jag inte någon klar favorit, det dyker väl upp någon i sista deltävlingen som vanligt. Programledarna har varit sådär tycker jag, och manuset och skämten väldigt krampaktiga. 
 
På jobbet går det bra. Jag har haft medarbetarsamtal med chefen och det gick över förväntan. Tydligen är jag både bildad, kompetent och rolig. Surprise - NOT! :) Idag var det dock kaos på morgonen då snöovädret stjälpte upp och ner på hela verksamheten ett par timmar. Tyckte inte jag gjorde annat än ringde kunder och meddelade at tolken är försenad, alternativt inte kommer komma fram alls. Tyckte vi löste det rätt bra ändå, och med lite medgörliga och förstående kunder blev det nog hyfsat till slut, under rådande omständigheter. *klapp på axeln*
 
I övrigt känns det dock som det mesta är blah. MEN - jag har jättemycket att se fram emot. Förutom alla konserter (som utökats med Tiger Lou och Lady Gaga, hoppsan hejsan) blir det DM-party här i stan när "Spirit" släpps, och helgen innan turnén drar gång är det DM-party i Göteborg och jag ska äääntligen få träffa världens bästa Mikael igen! Jenny skulle visst också ner. Kollade i kalendern och vi kommer träffas varenda helg i en och en halv månad i vår/sommar, haha. 
 
Tre veckors semester får jag i sommar också. Det ska bli skitskönt, förra året hade jag två sammanhängande veckor och det var lite fjuttigt särskilt som jag var bortrest en vecka. Nu blir det tidig semester, men det spelar mig ingen större roll. Det viktiga var att det blev sammanhållen ledighet. Nu börjar semestern med Berlinresa och DM-konsert och avslutas med Hååååkan i Brunnsparken. Däremellan ska jag som vanligt sitta på balkongen och läsa deckare och dricka läskeblask. Men det är då det, nu är det bara februari! Jobb kommer varvas med skojigheter så det kommer nog bara säga svisch så är det maj.
 
Så, det var det. Det ska väl inte gå 1½ månad till nästa gång.
 
 

RSS 2.0