Uppgradering

Ujuj, här har tekniken uppgraderats så det står härliga till! Köpte en ny digitalkamera i måndags. Inget märkvärdigt utan en liten som är lätt att ha med i fickan. Nu visade det sig att min dator är lika gammal och icke tillmötesgående vad gäller nyheter som jag är, så den vägrade befatta sig med både kameran och programvaran. Jag fick lägga bilderna på min laptop som till Elisabeths och Ciss stora förtret mest stått i ett hörn och samlat damm. Idag fixade jag mobilt bredband så jag kan surfa på lappetoppen också. Det skulle typ sköta sig självt och jag skulle inte behöva göra nånting. Jomen tjena... Det hände noll och nada och jag fattade ingentiiing. Fick ringa Ciss för lite back-up och hjälp. Hrmmmm, visst jag fick back-up men jag blev även ganska så mycket utskrattad också. "Jag bara fnissar lite för mig själv" sa Ciss. "Nej det gör du inte, du skrattar högt, rätt i örat på mig!" fick jag påpeka. Nåja, det var ganska så befogat faktiskt, jag är ett teknik-retard. Medan jag var i farten installerade jag Spotify också. Det är jag väl sist i världen med, som allt annat. Men nu får det vara nog med nymodigheter här på ett tag! Jisses Amalia, vad händer härnäst? En platt-tv kanske?? 

Uppladdning

Yehaa, på söndag bär det av till Globen! Nitzer Ebb + Depeche Mode = 1988 igen! Gabriel frågade om jag råkade ha låtlistan från spelningen -88 och av en händelse hade jag faktiskt det! Jag skrev nämligen ner alla låtar när jag kom hem från konserten och det har sparats i en gammal dagbok som jag har kvar. Jag grävde fram den ur arkiven och läste lite. Ja alltså, Sara 15 going on 16 laddade. Laddade rejält inför konserten, hahahahaha.

5/2 -88. "Idag är det 1 vecka kvar till Depeche! Magnus sa att han, Mats och Ante skulle fira det. Jag och Jenny sa att vi ville oxå vara med." (resten av den dagens rapportering får ni inte ta del av)
11/2 -88. "I morgon är det Depeche! Jag hajar inte! Magnus, Micke och jag ska ta ledigt från NO:n i morron. .... Jag har gått och räknat timmar och minuter hela dan. Det var astråkigt i stallet för Jenny var hemma. Hon var sjuk! Men hon ska gå på Depeche ändå såklart."
12/2 -88. "Idag är det Depeche! Ofattbart! Magnus och jag har gått och räknat timmar och minuter hela dan. Han följde med hem och hämtade ett band i en timme."

*aaasg* Hämta ett band i en timme? Jojo, det kan man ju också kalla det... Hahaha. Ibland var det rätt gött att vara 16. Visst ska det bli jävligt skoj, men jag kommer nog inte räkna timmar och minuter flera dagar innan.


Aber nein nein!

Men vafan var det här nu då? Jag blev Ulrike Meinhof! Bankrånande terrorist, man tackar!

Temperaturskillnader

Morsan och farsan är i Thailand och har vänligheten att via sms upplysa mig om hur varmt de har det. 30 i havet, 32 i poolen, 33 i skuggan och 45 i solen. Jaja. Och här hemma pulsar vi i snö upp till knäna...


Filmtajm!

Ujuj, nu har jag slarvat med bloggandet. Har i alla fall sett lite film.

Inglorious basterds - njae.. Det här var inget vidare. För segt och tråkigt. Det verkar jag dock vara ensam om att tycka, men det är inget ovanligt.
Fräls oss ifrån ondo - dansk rysare som hade två fel - färgsättningen och den allra sista slutrepliken. Annars var den bra. Spännande, otäck, obehaglig och väldigt våldsam, me like :)
Augustilunch i Rom - liten italiensk bagatell som var helskön!  

RSS 2.0