Glasstest!

Det är nödvändigtvis inte en bra idé att göra glass av godis. Det här är ett sådant exempel. Hyfsad glass men den stora KitKat-stången i mitten stör. Den blir helt enkelt inte bra i fryst format, seg och smaklös. Betyget blir därefter, en fyra.Det här däremot var en mycket lyckad fusion! Kruxet med mint i glass är att det lätt blir tandkrämssmak på det hela. Det har man lyckats undvika här, det smakar bara gott. Mycket gott till och med! En åtta.


LättkläddÄr man gammal och pryd om man tycker den här skjortan är i minsta laget?


Full steam spacemachine!

Igår spelade Royal Republic på Kåren. Det var ju då inte igår man var på Kåren, det kändes som att vara tillbaka på brottsplatsen :) En del var omgjort men det mesta såg ut ungefär som tidigare tycker jag nog. Först var det två andra band som spelade och då passade jag på att dricka öl. Sol-öl, det var ju inte heller igår! So 90's. Men sen kickade Royal igång och då var det fullt ös.Jordens drag var det och jag lyckades spilla ut en surbruds öl. Seriöst, väljer man att stå bland hundra hoppande människor när Royal Republic spelar "Full steam spacemachine" så får man nästan räkna med det. Det var inte Kammarorkestern vi lyssnade på. Jag blev så jävla trött på hennes gnäll och tjat och sura uppsyn så jag gick och köpte en ny öl som jag tryckte i näven på henne och sen gick jag och ställde mig på ett annat ställe. Käring.

Adam Grahn är inte bara snygg, han är rena ståupp-komikern mellan varven. Sjukt charmig kille!

Dom andra gossarna är rätt rara dom med.

Skitbra konsert, men oförtjänt lite publik tycker jag. Idag har jag varit lomhörd på ena örat (efter att ha stått bredvid en högtalare) och nacken värker. Men hey, det var bara väntat. Och som jag brukar säga - det var det värt!


Glasstest!

Cornetto har tre nya smaker i vår, varav jag testat två. Är inte jättenyfiken på den tredje kan jag väl säga..Den här var chokladglass med kolasås. Det låter ju som en trevlig kombo men den här glassen var fasligt intetsägande. Glassen kändes blaskig och tråkig, och mitt i allt var en stor klump med kolasås som smakade just ingenting. Det var en så tråkig glass att jag inte bemödade mig att äta upp hela ens. Betyget blir en svag trea.

Sen provade jag varianten med jordgubbssylt också. Hemsk! Jordgubbssylten var för stark och så var det bitar med äcklig mörk choklad inblandat. En mycket svag tvåa.

Ooooola-la, vi vill ha dig! Och din poporkester!

Igår stack Elisabeth och jag till E-tuna för att säga tack och adjö till The Ark. För att inte vara helt lost i hemmahooden hade jag kollat med mamma var konsertlokalen låg på ett ungefär (sjukt opoppigt att behöva göra det, men vafan..), och precis innan avfärd ringde jag för att få en lite mer utförlig vägbeskrivning. Nu var båda päronen involverade och det var ju som att konsultera Piff och Puff, jeeez. Pratar med pappa - då står mamma och sufflerar i bakgrunden. "Men får jag prata med morsan då" säger jag - då står pappa och sufflerar i bakgrunden. Bäst är när dom börjar surra med varandra och är helt oense. En har inget lokalsinne, en har lokalsinne men är typ världens sämsta på att förklara. Jaja, vi kom fram utan minsta mankemang och i god tid. Vi var lite hungriga men eftersom det blåste storm och regnade orkade vi inte leta efter något matställe utan chansade på att de skulle ha något ätbart inne på Lokomotivet. Det hade dom..Den absolut mest patetiska pizzaslice jag sett i hela mitt liv. "Vad.. är det på..?" undrade Elisabeth. Jo det ska jag tala om! Lite tomatpuré, lite ost och några strimlor rödlök. That's it folks! 60 pix, som hittat.. Dessutom var den fisljummen och stenhård i ena kanten. Ocker! Rödvin serverades som synes i flashig plastmugg. Det kändes som vi var på festival. Nåja, nu var vi ju inte där för att äta gourmetmat utan för att titta på världens bästa Ola och hans eminenta poporkester!

Det är nog bara Ola Salo som kommer undan med att bära leopardmönstrad jumpsuit. Faktiskt.En man med en gitarr - ibland är det allt man behöver!Special appearence av Henric de la Cour från Yvonne, som körde lite duett med Ola under "It takes a fool to remain sane". Det var lite otippat! Och skoj, det var ju inte igår man såg honom liksom.Naaaw, men nusse då.. <3

Sedvanlig allsång till "Calleth you, cometh I" avslutade konserten. Killen bakom mig hade missuppfattat konceptet allsång tror jag. Allsång är vad jag förstått att alla sjunger en och samma (förutbestämd) sång, inte att man brölar random toner helt efter eget huvud. Men han kanske var uppslukad av stämningen så jag förlåter honom!Tack och hej, The Ark! Vi kommer sakna er!


Nyblingad - styled by Ciss

Ciss hon kan hon! Hitta bling till mig alltså. Fick födelsedagspaket häromdagen, innehållande örhängen och halsband. Me like! Som vanligt hittar hon helt rätt grejer. Skönt att ha en personal shopper, själv är jag ju så dålig på att köpa just bling. *host harkel*Och som vanligt invigdes grejerna på konsert, en tradition i det här huset. Mitt favvoarmband som jag fick för något år sedan (och som jag fortfarande får kommentarer om f ö) invigdes på Kent-konsert och halsbandet jag fick för ytterligare något år sedan har varit med på så mycket bus att hälften vore nog. Dom här grejerna fick invigas på The Ark-konsert och av de småfulla brudarna bakom mig att döma fick örhängena godkänt :)


Glasstest!

God, chokladig glass. Inte mycket att orda om, en sexa.


Födelsedagen som kom av sig

Men hahahaha, vilken jäkla dag! Marion och jag hade storstilade planer som vi sett fram emot länge- vi skulle gå ut och äta och sen se Mia Skäringer på Conventum. Problem 1 - jag som blir sjuk max två gånger om året prickar givetvis in en riktig praktförkylning och bli liggandes i feber. Lösning - planen revideras och vi skippar restaurangbesöket eftersom jag inte är tillräckligt kry. Problem 2 lät inte vänta på sig - bromsarna på Marions bil pajar! Lösning - Marion rullar på ettans växel, med ett krampaktigt tag om handbromsen, hem till svärfar och får låna en bil. Men se vad händer då? Jo, Mia Skäringer ställer in! Ska man skratta eller gråta? Visserligen blev föreställningen "bara" framflyttad en vecka men vad hjälper det när jag inte är hemma då? Stön.. Så i stället för restaurang, skojig föreställning och goda skratt blev det McDonalds (där jag höll på att få spelet på bönderna framför mig som fick för sig att det fanns något som hette MQ-meny att köpa...), soffhäng, Ipren och "Mordkommissionen". Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig! Jaja, nu får jag fokusera på att vara 30-something i 364 dagar till... Eller vänta, är det skottår nästa år? Då blir det ju 365 dagar till. Yey!


RSS 2.0