Lite stand-up på onsdagskvällen

Igår blev jag hastigt och lustigt medbjuden till Strömpis för att se Magnus Betnér. Jag är ju inte alls förtjust i honom, men Ebbas sällskap fick förhinder och kunde inte gå så då gav hon mig biljetten. Eftersom det blev gratis och jag dessutom slutade tidigare på jobbet tyckte jag att jag kunde ge honom en chans. Sen är det ju alltid kul att komma ut på lokal och snacka lite skit och kolla på folk. Nu var det inte knökfullt med människor och inte en mänska jag kände igen (Miranda hade visst också varit där men vi hade inte sett varandra), men Ebba och jag hann i alla fall avverka några världsproblem innan det började. Först var det två andra snubbar som något slags förband och dom var så dååååliga..... Speciellt snubbe två som drog en helt obegriplig rant om hur mycket han hatade Österrike, det var bland det sämsta jag sett i hela mitt liv faktiskt. Ett tag var det så plågsamt uselt att jag nästan fick panik och började överväga att knata till baren och köpa en läsk bara för att slippa se skiten. Helt sanslöst. Till råga på allt tyckte jag de sa i presentationen att han jobbade på P3. Jag är en laglydig medborgare och tycker det är viktigt att betala för public service, så jag hoppas sannerligen han är bättre i radion...
 
Betnér var helt okej! Han var inte lika drygsur som jag sett tidigare utan stundtals ganska skoj. Det var ingen lång tillställning, alla tre snubbar var klara inom en timma, så det blev en tidig kväll. 
 
I övrigt har det varit vimsiga veckan på jobbet tror jag. Alla parter verkar ha drabbats av kollektiv semesterhjärna och det är tur att vi har det lugnt så det finns tid och utrymme för improviserade reservplaner. Mitt tålamod har inte varit på topp, men det vägdes upp idag av en kund som utbrast "Men Sara, du ÄR ju en klippa!". Jag blev jätteglad, men det var ju synd att jag inte kom mig för att lämna mitt nummer så hen kunde swisha lite dricks :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0