Kom in och stäng dörren

Igår var Marion och jag ute på skojigheter. Vi började med att gå på restaurang! Oerhört modiga var vi som vågade testa Fratellis - ett ställe ingen av oss varit på tidigare. Vi åt pasta som var god men den största anledningen till att vi valde det stället (förutom att det fått goda omdömen av Marions kompisar) var att de hade Nutellapizza som efterrätt. Det lät ju både fantastiskt och våghalsigt och vi visste inte alls vad vi hade att vänta oss. 
 
 
Det är alltså pizzadeg med Nutella, minimaränger, fikon, hallon, blåbär och jordgubbar. Det var SÅÅÅÅ gott! Att dela på en var precis lagom, mer än så hade man definitivt inte orkat. Sista slicen gick ner med lite vilja och efteråt var vi stupmätta och alldeles fulla av socker. Det var skönt att ta en promenad i maklig takt till Conventum där vi såg Anders Janssons föreställning "Kom in och stäng dörren". Det började minst sagt lovande då introt var "Computer love" med Kraftwerk, följt av lite "Strangelove" med tillhörande synthdans. *asg* Jag blev lite förskräckt över den höga igenkänningsfaktorn och Marion ba "Det är du och Anders som dansar sådär", haha. 
 
Föreställningen var bra! Det var inte något hysteriskt asgarvande utan vi satt mest och småskrattade hela tiden. Ytterst trivsamt! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0