Braiga veckans slut

I lördags blev det baluns! Jag och Ebba drog hem till Pernilla och jag fixade drinkar till Mellon. Det gick ju alla tiders! Både drinkandet och Mellomyset... Återigen blev resultatet som jag önskade (med undantag givetvis för att Dolly Style gick till Andra chansen, men det var tyvärr bara vad jag räknat med och de är ju rätt harmlösa om än ack så usla). Tantjuryn höll på Frans och faktiskt så röstade jag. Jag blev eld och lågor för man fick en hälsning av Frans när man röstade! Eller tja, vissa av oss fick det :) Ebba ville också ha en hälsning, så hon ringde också och röstade - enbart för att få besked om att hennes röst registrerats. Inget mer. Hon blev skitsur, haha. Storbråk i tantjuryn! Frans och Molly var bäst och gick helt logiskt och rättvist till final. Linda Bengtzing körde som vanligt en epatraktorlåt och kom helt logiskt och rättvist sist. Gaaaah, så dåååååligt!! Martin Stenmarks låt var så tråkig att vi höll på att somna.
 
Sen tog vi bussen ner på stan och jag var huligantant och smugglade med mig cider i jackärmen. Precis som jag snattade glass på Vivo i Torshälla en eller två gånger på 80-talet. *harkel* Vi gick till Harrys och lönehelg plus det faktum att Pernilla var med ut borgade för kaos. Oh well... Det blev en dårkväll precis som vanligt. Jag ska inte gå in på detaljer men det mest bisarra var ändå snubben som bjöd upp Ebba och när hon inte ville dansa helt sonika drog med sig stolen hon satt på, med Ebba på stolen, ut på dansgolvet! Där satt hon och folk liksom klappade henne på huvudet och var askonstiga. Vi dog nästan. 
 
Igår firade jag sabbaten med besked. Vaknade, gick ut med hunden, somnade om. Vaknade, gick ut med hunden, somnade om. Totalt klipp slut var jag. 
 
Nu dröjer det ett tag innan tant rullar hatt igen. *gäsp* 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0