VM-sammanfattning

Jag tror jag såg nästan allt från skid-VM i Falun, med undantag för backhoppning och nordisk kombination. Det gick ju alla tiders! Alltså, Johan Olsson... Vilken kille! Seg som gammalt barkbröd och ger verkligen ALLT så han blir så trött och vimmelkantig att han inte ens känner igen sin egen fru :) Svinkul verkligen att han fick med sig en bunt medaljer. Charlotte Kalla är det inte så mycket att säga om, hon kan det här med att åka skidor kan man ju konstatera. Men min nya favorit efter VM är lätt Stina Nilsson. Så smart och totalt orädd i sin åkning. Det ska bli jättespännande att se vad hon kan hitta på i framtiden. 
 
Ena smolket i glädjebägaren var väl att Northug vann och vann och vann. Och vann. Javisst, han är skitduktig, det måste man vara för att vinna 4 VM-guld, men jag behöver inte gilla honom för det. Jag har inget emot att Marit Björgen vinner lika mycket, för hon känns så oändligt mycket mer sympatisk. Plus givetvis att hon inte ligger och finåker tills upploppet och där lägger in en spurt. Seriöst, femmilen. Vad var det? Dom kasade ju bara runt i en enda gröt och det hände ju iiiingenting förrän det var 300 meter kvar. Värdelöst!
 
Men summa summarum var det ett roligt VM att titta på! Bästa ord: smörebom. Bästa kommentatorer: Jacob å Anders, ALLTID! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0