Mellofinal, sent som alltid

Jamen jag såg ju inte finalen i lördags utan har fått kolla på repris. Jag hade ingen direkt favorit i år. Jag gillade Mariette men även Måns. Sen måste jag säga att den där jojken tog sig när jag hört den ett par gånger. Hursom, resultatet är inte mycket att invända mot. Jag hade tippat Måns och faktiskt hade jag nog hållit lite på honom också. Snygg scenshow, hyfsad låt och så kan han sjunga. Det där kan vi skicka till Wien utan att skämmas det minsta.
 
Bäst i år tycker jag ändå programledarna varit. Jag är döimpad, särskilt av Sanna Nielsen men det har jag ju sagt flera gånger vid det här laget. Kul också att Conchita fick vara med på ett hörn på finalen. Men den där funk-versionen av "Undo" var ju helt outhärdlig! Jag har tidigare gnällt över att jag blir tokig i huvudet av den hemska saxofonen i Saades bidrag, men det här var etter värre. Gah så dåligt det var!
 
Det var ju inte bara Måns som uppmärksammades efter finalen utan även teckenspråkstolken Tommy. Med all rätt! Jag har sett honom live ett par gånger och han stjäl föreställningen varje gång. Skitbra! 
 
Förutom konsert och Mellorepris har helgen mest bestått av hockey. På lokal  fredags och i ishall igår. Nu håller jag på att bli sjuk bara för det. Man får inte ha för skoj.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0