En man som heter Ove

Anledningen till att det blev genrep på Mellon och inte den riktiga tävlingen var att jag och Ebba skulle till Stockholm i lördags för att se "En man som heter Ove" på Rival. Jag vaknade med bultande huvudvärk och kände mig helt urlakad av trötthet. Inte lovande! Eftersom vi inte skulle åka förrän på eftermiddagen hann jag sova lite på soffan. Jag hade kollat vart vi skulle och såg med viss fasa att det var området där jag körde så vansinnigt vilse när jag skulle på Kraftwerk för ett år sedan. Jag bestämde att vi i stället skulle gå efter Elisabeths devis "dumpa bilen så fort du kan" och parkera där jag och E stått ett par gånger och ta tunnelbanan i stället för att korva runt i stan. Jag trodde jag hittade men för säkerhets skull bad jag Ebba köra gång gpsen när vi började närma oss. Vetefan vad den pysslade med för den skickade oss på en liten extra sväng på något vis och jag blev tokstressad. Men fram kom vi och inte tog det någon extra tid så det var väl okej antar jag. Tunnelbanan tog bara ett par minuter och så var vi framme. Först gick vi åt fel håll men sen hittade vi Mariatorget. Vi käkade på Ming Palace. Jag hade självklart gjort research och dom hade fått rätt ljumma omdömen men jag tyckte det var bra! Maten var god och priserna mycket rimliga. Snabba var dom också. Enda minuset var väl att toaletten var så vansinnigt liten att man höll på att doppa jackan i toastolen när man klädde av sig. Men men.
 
Föreställningen var jättebra! Jag hade funderat lite på hur sjutton dom skulle få till en monolog av den boken, men det hade de gjort jättebra. Johan Rheborg var fantastisk. Boken är ju väldigt rolig men också sorglig, och jag tyckte det lite djupare, känslosamma fick ta mycket plats även om det självklart var roligt också. Mycket bra! Tyvärr fick man inte fotografera något.
 
Hemresan gick som geschwindt. Tant E var lite pumsig och somnade i höjd med Eskilstuna, men jag hade ju inte gjort annat än vilat hela dagen så jag var inte ett dugg trött utan hade lite disco i bilen när jag körde. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0