Slutsläpat

I lördags var det flyttdags för Ebba, part 2. Vi skulle ju bara "ta resten" och tyckte att det räckte med ett mindre släp. Något av en felkalkylering visade det sig. Ebba var värsta häverten på att koppla på släpet så det fixade vi hon helt själv! På vägen ner cashade vi in vuxenpoäng genom att lyssna på Melodikrysset. Asduktiga var vi, det var bara en fråga vi inte kunde. Jag hade koll på Weeping Willows och Pomp and circumstances, och Ebba nailade Thorleifs och lille Fridolf :) Stämningen var på topp och vi trodde att det skulle bli en snabb sak att lasta in grejer och städa. Jomen tjena mittbena. Herreguuud vad grejer det var! Efter ett tag så insåg vi att det var praktiskt omöjligt att få med allt så då påbörjades Operation: Släng. Efter mycket om och men och vånda blev vi klara och fick igen det förbaskade släpet och kunde åka. Det är bra drygt att sätta sig och köra 23 mil efter att ha kört den sträckan en gång redan, flyttpackat och städat... Inga bra radiokanaler går det att få in där nere i obygden heller. I Valdemarsvik fick vi in nån dansbandskanal av något slag! Väg 51 mellan Finspång och Örebro måste vara den tråkigaste ever. Krokig och smal, och dessutom var det snöyra. Jag kände mig som värsta bromsklossen där jag puttrade fram med släpet och tog upp hela vägen.
 
Hursom, fram kom vi och nu jävlar är det färdigsläpat! Nu ska jag undvika att köra med släp så länge det bara går :) I söndags var jag trött som en gnu och hade träningsvärk. En heldag i soffan lät som ett bra alternativ, men nejdå. Jag ägnade hela dagen åt "Sune i fjällen" *dåndimpar* Jag skulle syntolka den, och för att hinna förbereda mig och se filmen mer än en gång var jag tvungen att se den tidiga föreställningen samma dag. Inte optimalt men det fanns inga andra alternativ. Så jag såg filmen, sprang ut i foajén och träffade brukarna, och så in och se filmen igen, den här gången som syntolk. Jag vill inte se den igen kan jag väl säga... Men brukarna var nöjda och tyckte den var kul och jag tror jag gjorde ett hyfsat jobb. Det är huvudsaken. Sen är det ju cash in, så det är bara att bita ihop och göra jobbet.
 
Igår hade jag en massa saker jag skulle göra men det sket sig redan i söndags natt, då jag vaknade av att jag hade fruktansvärt on i ena ögat. Famlade upp och tog ur ena linsen och somnade om. När jag vaknade på morgonen var jag helt illröd i ögat och det skar i huvudet vid minsta ljus. Verkar vara någon ögoninflammation jag åkt på. Jag kunde inte sitta vid datorn för då gjorde det ont och ögat rann, jag kunde inte kolla på tv, jag kunde knappt ha lamporna tända. M a o låg jag i soffan och lyssnade på tv mest hela dagen. Helt värdelöst! Idag känns det bättre tack och lov. Jag har ju skitmycket jag måste göra, jag har inte tid med trams.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0