Livstecken från en trött själ

Jodå jag lever men det är knappt. Herregud vad trött jag är i veckorna! Jag är verkligen ingen dagjobbare. Men det är bara att bita ihop och försöka vänja sig. Jobbet går väl bra, jag var ute på roadtrip i torsdags och det var kul. Var bland annat i Sala där jag fick supertrevligt bemötande! Sen åkte jag till Västerås där alla var jättesura, haha.
 
På biljettfronten har det hänt grejer. Elisabeth och jag ska på The Knife i oktober, och i november ska jag se världens bästa surgubbe Morrissey!! Yey! Nu är ju good old Mozzer något av en expert på att ställa in konserter av mer eller mindre vaga anledningar så jag ropar inte hej förrän efter konserten. (Men i smyg jublar jag såklart)
 
På helgerna orkar jag inte göra nånting nästan, men igår blev det sportpub. Hemmapremiär för Örebro Hockey och E och jag gick till Pitchers. Matchen började redan kl.16 så det blev nästan lunchöl. Efter hockeyn blev det ett par fotbollsmatcher och under tiden lyckades vi som vanligt hitta på helt fantastiska framtidsplaner, bland annat ett projekt som vi räknar ska få större genomslag än den där ice bucket challenge. Mer än så kan jag ju naturligtvis inte säga, men kom ihåg var ni läste det först!
 
Eftersom vi var ute så tidigt blev det också hemgång ganska tidigt för tanterna. Kring elvasnåret svajade vi ut från Pitchers, och vidare in på Stora Örebro för att låna toan. Först hittade vi inte dit utan vimsade runt lite planlöst där inne, sen var det världens kö så då gick vi till O'Learys där folk buggade till "Oh Mickey"" med Carola.... Business as usual med andra ord...
 
Det tar på krafterna att smida smarta planer! Idag hade både jag och E ont i håret. Ostbågar, småsnask och valvaka är dagens aktiviteter. Jag förutsätter att jag kommer få totala dåndimpen av valresultatet, som det ser ut just nu är var tionde röstare uppenbarligen rasist....
 
Hursom, jag lever i alla fall om någon bryr sig :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0