Närkontakt med en idiot av tredje graden

*** VARNING! Det här blogginlägget innehåller sjukt mycket svordomar ***
 
Jag bor nästan granne med en golfbana och jag går förbi där nästan varje dag. Från bostadsområdet ner till golfbanan går det en gång- och cykelväg, en rätt smal och oansenlig grusväg. Nu är det en poppis genväg för bilister har jag märkt, och det stör mig något vansinnigt. De flesta bilister genar dock inte när det är folk på gång- och cykelvägen. De vill väl inte skylta med att de är lata dumskallar antar jag. Men....
 
Igår gick Partyvalpen och jag på grusvägen. Jag hör att det kommer en bil bakom oss, men hade ingen lust att akta på mig ner i den blöta vägrenen för att ge plats åt en bil som inte får köra där öht. Jag tänkte att han får lugna sig lite till vi kommer fram till den riktiga, asfalterade vägen där bilarna får åka. Notera att det handlar om en sträcka på max 35 meter, han behövde inte ligga och lura bakom mig i flera hundra meter. Men nej. Muppen bakom ratten tyckte att det var en bra idé att försöka köra om mig. På gång- och cykelbanan... där han inte ens FÅR köra... Så då gjorde han det.. Och lyckades KÖRA PÅ MIN HUND!! Inte mycket, hon fick en touch på låret och ramlade omkull. Jag blev självklart galen och vrålade åt honom att stanna, så rusade jag runt till förarsidan och undrade vad i helvete han höll på med och om han var helt jävla dum i huvudet. Alltså, håll i hatten nu... "Du gick ju i vägen på ren trots!" vräker ströhatten ur sig. Jag dog nästan. Han FÅR JU INTE ENS KÖRA DÄR!! Det skrek jag åt honom, och då säger han "Men dom gräver där borta". *facepalmar ända in i hjärnbarken* Det spelar väl för fan ingen roll, han får FORTFARANDE INTE KÖRA DÄR och han får då fan inte KÖRA PÅ MIN HUND!! "Ja, jag vet inte vad som hände..." mumlade gubbfan. Nä men se det kan jag berätta. Jag gick där jag får gå. Du körde där du inte får köra och så KÖRDE DU PÅ MIN HUND! Det är vad som hände, ditt jävla klappmongo!! Seriöst, idioten bryter mot trafikreglerna, kör på min hund och tycker att JAG har varit i vägen?? IDIOOOOT!! Jag tror aldrig jag skällt så mycket på någon i hela mitt liv, det måste hörts över hela kvarteret. Jävla tomte! Jag tog bilnumret men jag var så jävla arg att jag glömde bort det. Ingen mobil hade jag med mig heller.
 
Hunden mår bra, hon fick som sagt "bara" en tackling och blev nog mest bara förvånad och lite rädd. Sen blev hon väl kanske inte mindre rädd när jag stod och vrålade över nejden som en ursinnig babian, men hon är lika pigg och stojig som vanligt så det är ingen fara alls med henne. Tack och lov!
 
Så lite tips bara till alla som likt den här dåren köpt sitt körkort på BR Leksaker:
 
1. kör inte bil på cykel- och gångvägar.
2. om du av någon anledning ändå envisas med att köra bil på cykel- och gångvägar - undvik att köra på fotgängare och cyklister. Försök låta bli att köra på deras hundar och barn också.
3. om du ändå är så satans efterbliven och oslug att du ändå kör bil på en cykel- och gångväg och lyckas med konststycket att köra på någon - skyll för fan inte ifrån dig! Det är DU som brutit mot lagen, miffo!
 
Man tror fan inte det är sant alltså. Idioter, överallt idioter...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0