Glasstest!

Det ultimata vårtecknet (förutom att grussoparna väcker en på morgonen) - nya glassar att testa! Rivstartade med 3 stycken som väl tyvärr inte fick några stående ovationer.
 
 
Cheesecake låter som en bra idé, men det var det inte. Glassen var hyfsad, men det var på tok för mycket jordgubbssylt i. Smulet som skulle föreställa den där digestiveröran var helt menlös, det var för lite och det smakade ingenting. Det blir en fyra, det var all sylt som drog ner betyget.
 
 
Jag gillar söt lakrits och jag gillar salt lakrits. Jag gillar inte "mittemellanlakrits". Det här var mittemellanlakrits. Omslaget är gott men glassen för tråkig. En blek kopia av Salmiakki-glassen. Betyg: 5.
 
 
B&J förnekar sig då aldrig när det gäller ohemula priser.... Jag är inget jättefan av B&J och tycker deras vanliga glasspaket är rätt överskattade, men när det handlar om "pinnglass" slår de ju alla rekord. Astråkig glass som dessutom är svindyr. Blä! Det är inte första gången jag dissar dom och fortsätter de såhär lär det inte vara sista gången heller. Betyg: 1.
 
Ett till vårtecken - bloggerskan får ta på sig solglasögon!!
 
 
Och igår var vårkängorna ute och luftade sig när jag och Elisabeth tog en liten städad krogrunda. Veckans mattips - O'Learys pulled pork-burgare. Gaaah, asgod!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0