Quizqueens in da making

Igår var Elisabeth och jag på quiz på O'Learys. Jag har inte varit på quiz på evigheter så det var jättekul. Vi gjorde ganska bra ifrån oss faktiskt! Alla de andra lagen var större än oss så vi behöver inte skämmas på något vis. Musikfrågorna gick bäst, resten var det gott och blandat med. Elisabeth imponerade med att efter febril tankeverksamhet lyckas klämma fram både för- och efternamn på spelaren som gett namn åt ÖSK-klacken. En av musikfrågorna var från vilket land gruppen Enigma kommer från. Den kunde jag, det är Tyskland. "Är du säker?" undrade E och fick en lång utläggning om vem personen bakom gruppen är och vem han är gift med, haha. *nerd alert-lamporna blinkar* Sista frågan var en hårdrocksfråga. Inte min melodi kan man ju lugnt påstå. Låten kände jag i alla fall igen, det var "Balls to the wall". Jag var helt säker på att det var Judas Priest, men Elisabeth sa att det var Accept. Jag kunde inte direkt ta gift på att det var Judas Priest, och eftersom E sa att hon kunde "hoppa från en klippa på" att det var Accept så svarade vi det. Sen skulle vi byta papper med laget bredvid och rätta deras svar. Dom var helt suveräna! Skit vad duktiga dom var, det var rätt efter rätt efter rätt. På sista frågan hade dom svarat Judas Priest och eftersom dom var så sjukt bra på allt så blev E lite blek om nosen och sa "men tänk om det är Judas Priest?!". Jag hade nästan förberett ett "vadvardetjagsa", men sen avslöjade quizmastern att det var Accept och tant E jublade högt :)
 
Markoolios alla EM-låtar, bowling och töntfilmen "The Goonies" var vi lost på, men det tycker jag inte ska hållas emot oss. Snarare tvärtom, det tyder på synnerligen gott omdöme! *harkel*
 
Det här var bara början, nu får de andra lagen se upp för nästa vecka - då jävlar! Då kommer vi igen med buller och bång.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0