Barhoppornas guide till uteserveringarna

Det blev en barrunda igår också. Inget våldsamt party utan vi provade oss genom uteserveringsutbudet. Inte hela givetvis, då hade vi inte kunnat ta oss hem.
 
O'Learys - bra mat och trevlig uteservering, men vad har hänt? Tidigare somrar har det ju varit knökat med folk, nu är det stendött. Igår t ex stängde dom klockan ett tror jag. En lönelördag mitt i högsommaren? Jättekonstigt.
Ivy - sköna soffor, bra utbud och mycket folk. Varning för torsdagar då det är trubadurbajs.
Texas Longhorn - lite mörkt och igår hade vi en lätt förvirrad bartender, men ett rätt bra spaningsläge. Speciellt om man vill kolla på töntarna som cruisar :)
Pitchers - bra mat, bra utbud, bra läge. En favorit.
East West Sushi - vill man ha japansk öl är det här the place to be. Vill man ha cider är det bara att glömma. EN sort hade dom. EN. Något persikoelände som var skitstark. Som vi konstaterade - den var inte god men den gjorde sitt jobb. Tanterna blev alldeles vimsiga i kolan.
Sushi Yama - otroligt intetsägande uteservering som ser ut som ett kebabhak i Alanya. Men bra musik! Vi fick höra både The Knife och Red hot chilipeppers. Somersby hade dom, och största krogtoaletten jag sett tror jag. Bonus för de piffiga lamporna i olika färger, som gjorde att folk som gick förbi såg helt sinnessjuka ut. Engagerad bartender även om vi misstänker att han knappt var tonåring.
Level - väldigt litet och rätt trist. Musiken hördes bara om man stod precis vid högtalaren i baren.
 
Nästa gång ska vi supporta slottets uteservering, för den såg så sorgligt ensam ut. De hade satt upp ljusslingor och allt - och så var det inte en käft där! Inte en enda människa! Vi ser fram emot kunglig behandling när vi går dit. En hel slottsgård för oss själva, ujujuj.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0