Quizqueen på julbaluns

Igår var det julfest på jobbet. Jag velade in i det sista om jag skulle gå eller inte. Jag är ju nygammal på jobbet, arbetsplatsen är gammal men avdelningen är ny. Sen är det ju många av mina gamla kollegor som slutat så jag visste inte om jag skulle känna så många. Visst, många namn kände jag ju igen och är folk man hejar på och pratar med, men det är inte många kvar längre av dom jag umgicks mest med förr. Men så såg jag att Matts anmält sig, och det var faktiskt det som avgjorde saken. Han har alltid varit en favorit och har varit så himla rar och verkligen månat om oss på taltidningen, så jag tyckte det skulle vara superkul att träffa honom igen. Först var det lite mingel och när jag stod där och kände mig lite ensam så dök Matts upp, ropade "Sara!!" och gav mig en stooor kram. Haha, han hade glömt att jag var tillbaka på jobbet och frågade "men jobbar du här nu??". Men alltså, det är väl klart att jag gör - vad skulle jag annars gjort där liksom?? Våldgästat? Haha. Hursom, det var superroligt att prata ikapp lite.
 
Sist jag var på personalfest med det här jobbet var när jag, Elisabeth och Erik cyklade fel på hemvägen och hamnade på en bondgård *asg* Jag hade väl anat att det inte riktigt gick till så nuförtiden, och när jag under middagen i fredags berättade att jag headbangat på en annan personalfest så jag fick nackspärr (när jag, Elisabeth och Fredrik lekte Europe och jag var Joey Tempest....) så sa de andra "Eeehmm...du kommer nog bli rätt besviken på onsdag...", haha.
 
Det blev en lugn tillställning och det var skönt, jag hade ingen lust att röja loss. Vi började med att äta buffé och det var såååå gott! Herregud som jag åt. Sen blev det musikquiz! Jag satt nästan och hoppade på stolen, jag var så ivrig. Det var inte så svårt faktiskt. Tyckte JAG i alla fall. Det yngre gardet bara "är du säker på det?" och jag ba "men jaaaaa, det är klart jag är!" :) Och när inte jag var bombsäker så var Stellan det så jag hade på känn att vårat bord stått sig bra i konkurrensen. Jamen kan ni fethaja att det gjorde.. VI VANN! Vi hade ALLA rätt! *high fivar mig själv*  Tyvärr fick vi varken pokal eller springa ärevarv. Det var ju lite fjuttigt förstås. Idag har jag och Johanna varit ganska märkvärdiga faktiskt. Åsa försökte förklara att hennes lag fått 11 rätt (av 12) om de inte "skrivit fel" på en fråga. Haha, jojo. Vi bara "men asså, det hade ju inte hjälpt ändå..".
 
Aaah, det var så gött att vinna! Äntligen få vara lite quizqueen efter sommarens mer eller mindre halvdana insatser.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0