Första dagjobbveckan - helt slut som artist

Ja nu har jag jobbat dag för första gången på över 20 år och det var faktiskt en rätt svår omställning. Gå upp tidigt på mornarna är inte någon paradgren hos vare sig mig eller Partyvalpen så det var svårt. I måndags ösregnade det dessutom så jag fick onda ögat av Partyvalpen när jag släpade ut henne på en rejäl morgonpromenad. Uselt väder, tidigt och långt - nej det var inte en av mina bättre idéer tyckte hon.
 
Själva jobbet har väl gått hyfsat. Jag väntar på lite material som jag beställt, sen kan jag sätta igång på allvar. Det har varit lite segt att känna att jag inte haft så mycket att göra, även om det varit bortom min kontroll och inget jag kunnat göra något åt. Tålamod är inte något jag har i överflöd :) Men OJ vad skönt det är att slippa pendla! Jag har även köpt lunch på Sweet Chili som var mitt och Kristoffers stamställe när vi jobbade i stan. Jag har inte varit där sedan vi började i Karlskoga, men i fredags gick jag dit och köpte med mig en lunchlåda. Min favorit, kyckling med thailändsk basilika, fanns med. Herreguuud så gott! Jag åt så jag nästan smällde av.
 
När jag kommit hem på eftermiddagarna har jag varit heeelt slut och något quiz i torsdags var bara att glömma. Jag hade nog inte ens kunnat svara på vad jag heter. Det har varit svårt att sova också, helt andra tider än jag är van vid och mycket som snurrat i skallen. I lördags vaknade jag riktigt pigg och av en slump såg jag på Twitter att Ebba var på väg till Eskilstuna. I smyg utan att säga något?? Jag skickade ett sms och efter lite konverserande bestämdes det att jag också skulle pallra mig dit så vi kunde ses. För mig är det ju nästgårds så det är inte så mycket att diskutera liksom. Det blev ett par mycket trevliga timmar där hela sommaren avhandlades mycket nogsamt. Jag kunde dock inte bidra med alltför mycket då jag varit så hejdlöst skötsam i sommar och knappt gjort ett dugg.
 
I natt hade jag jättehemska mardrömmar så jag var rätt urlakad när jag vaknade - och såg att klockan var HALV TOLV! Men herregud, hur ska jag kunna somna i kväll? Jag kommer ju vara helt död i morgon bitti när dagjobbsvecka nummer två inleds. Gaaaah.
 
Hursom, det blir nog bra det här bara jag vänjer mig!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0