Try walking in my shoes

Det blev en spontanutgång igår. Karin och jag drog en sväng till Harrys för att dansa bort lite frustration. Först var vi här en stund och tog en drink och pladdrade. Trevligt och välbehövligt! På Harrys var det mycket folk men inte en jävel jag kände. Jättemärkligt, inte ens min hårdrocksvän var där. Trodde han bodde på Harrys. Nåväl, vi var ju där för att dansa arslena av oss. Riktigt så blev det inte, däremot dansade jag sönder skorna. Det kändes som något fastnat under klacken, som om jag trampat i nåt, så jag drog loss det - och insåg att det var en bit av klacken som lossnat. Då ser jag att hela skorna håller på att rasa i småbitar. Det var lagom när vi skulle gå hem så jag trodde att jag skulle klara mig, men när vi står i garderoben för att hämta jackorna så snubblade jag - på min egen klack. Halva höljet hade ramlat bort i en stor klump. Karin hade gympadojor med i en påse så jag fick låna dom och bära hem mina skor i bitar i en systembolagskasse. Avdelning Saker man sällan gör.
 

Totalt söndertrasade. De har inte använts på många år utan legat och skräpat i garderoben, så de dog väl av chock när de äntligen fick komma ut på baluns.
 
Roligast: vimmelfotografen som tvingade mig att vara med på bild som straff för att jag "gör kaninöron på alla! Dina fingrar syns överallt!!" Hahaha.
Störst nostalgi: Bananaramamix samtidigt som killen bredvid luktade Fahrenheit. Aaaah, gymnasiedisco!
 
 

Kommentarer
Postat av: anette

Hmmm är väl på både gott o ont som man blir igenkänd som personen som alltid gör kaninöron på folk o fä.. ;-) Dina skor har nog gjort sitt nu. O som du skrev de fick nog en chock över att få komma ut ur garderoben o gå på galej.

Jag vill samtidigt tipsa dig om en kul blogg (min makes) Han skulle bli superglad om du vill läsa den, kanske dela den eller länka från din blogg, tomaskruger.se
Ha det underbart gott i höstsolen.
Anette

2013-08-28 @ 09:22:22
URL: http://nettanplattans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0