Ladies Night

Höll på att smälla av när Elisabeth frågade om jag ville följa med på Ladies Night i fredags, som hon skulle recensera. Det är ju inte riktigt min grej om man säger så... Men vafan, det var ju gratis och det vore ju en kul grej att göra för att ha gjort det liksom. Pricka av på the bucket list och sen kunna fortsätt himla med ögonen och håna det när jag då kunde tala utifrån egna erfarenheter. Sen var det ju inte som att jag hade massor med heta dejter eller storslagna planer som jag fick avboka... Och värre än den där hemska julkonserten med Carola som Elisabeth lurade med mig på förra året kunde det ju omöjligt bli. Sagt och gjort, jag hängde på! Kameran har inte riktigt återhämtat sig från Turkietresan så det blev inget väldokumenterat event.

När vi kom dit var det Martin Timells asjobbiga brorsa som höll i pladdret. Seriöst, är det verkligen någon som tycker han är rolig?? Jag styrde stegen mot baren, och då kom nästa debacel. Inget av mina kort funkade! Först köa med hundra käringar och sen inte ens få min cider - allt medan det var någon slags sångtävling på scen med folk ur publiken. Jag kände hur paniken kom krypandes, det här började ju inte särskilt lovande. Elisabeth lyckades handla i alla fall och sen satte det igång. Håll i hatten nu... Det var faktiskt bra! Mina fördomar kom helt på skam och jag blev positivt överraskad. Största överraskningen och bäst under kvällen var Tomas Järvheden. Han var jätterolig och hade en otippat bra sångröst! Det hade jag verkligen inte räknat med.

Riktigt bra låtar körde dom, bland annat ett Lady Gaga-medley som givetvis hette Ladies Gaga. Sen var det lite 80-talsrock och lite Elvis och annat smått och gott.



Brolle var snyggast, och det tycker jag inte bara för att vi har nästan likadana frisyrer :) Men visst, frisyren gör ju sitt till. Sjunger bra gör han i alla fall och rätt schyssta tatueringar har han. Overall en rätt yummy snubbe faktiskt! Det har jag inte tänkt på tidigare.

Martin Stenmark sjunger ju bra, men han är lite för klämmig och pk för min smak. En rätt duktig imitatör är han dock, han gjorde en rolig imitation av Tony Irving från Let's dance. Apropå det så fattade jag inte riktigt vad Frank Andersson fyllde för funktion. Inte är han snygg och inte hör man ett skit vad han säger, och dansa är han inte särskilt duktig på heller visade det sig vid närmare granskning.

Summa summarum - det var faktiskt en trevlig kväll. Inget jag skulle betala för, men som sagt så blev jag positivt överraskad. Kvällens absoluta entertainer och megahjälte var dock teckenspråkstolken Tommy som vi kunde se på storbildsskärmen. Han tolkade allt och då menar jag verkligen ALLT. Sketcher, mellansnack, låttexter - rubbet. 

 

Här är det U2's "Pride" som teckenspråkstolkas. Vi var helt fascinerade, för jag menar... Vad var det för låtar han fick tolka liksom. När han tolkade "Tonight I'm fucking you" höll vi på att krevera av skratt och när han sen fick hugga in på "Paradise city" med Guns'n Roses trodde vi han skulle tolka sig till en hjärtattack. Alltså, VET ni hur FORT det sjungs i verserna till "Paradise city"? *dör av skratt* Helt fantastisk var han!


Kommentarer
Postat av: tess

like this -----> http://www.facebook.com/pages/Brolle-Wallmark-Lets-Dance-2012/142293459208772 & spread further ♥

2011-12-17 @ 00:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0