Snubbla på målsnöret

Men kuken i örat vad nära det var! *svär eder och förbannelser* Jag klagar inte på vinnarlåten för den hade jag nog på topp fem faktiskt. Och det är SKITBRA med en tredjeplacering, oerhört uppfriskande efter alla svenska floppar. MEN... omkörda av Italien? ITALIEN?? Vad fan var det? De lät som det där bandet i "Aristocats". Alla snubbar vill ju vara katt *jammar loss* Nä fy faen.

Omdömen om de övriga i The Big Five

Frankrike - ja det var ju lite annorlunda.. Rätt fin låt men sångaren såg ju ut som Barney Granit i Flintstones. Eller som Eric Saade skulle se ut om han klädde ut sig till trollet Rulle.
Tyskland - har ju fått bra omdömen för att den är så suggestiv och alternativ men jag tyckte inte den var något särskilt faktisk. Lena är ju dock bra.
England - hehehe, förra året var jag ju topp tunnor rasande över det engelska bidraget. I år hade de ryckt upp sig med ungefär artontusen procent och hade en bra låt. Live blev det inte lika bra, det var lite svajig sång.
Spanien - eeeeh... Herreys "Sommarpary på stranden" spetsad med lite sangria. Astråkigt, omodernt och jätteosvängigt. 

Konstigt att inte Irland gick bättre. Och hur kunde Estland hamna så dåligt?? Summa summarum var det ändå en ovanligt bra Eurovision-final och stort grattis till Eric Saade som skötte sin uppgift med bravur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0