Min goda insats

Fick ett jättespännande mail från någon Patrick som jag inte känner. Men eftersom jag är en så god medmänniska ska jag givetvis hjälpa honom med vad det nu är han vill ha hjälp med. Jag förmodar att jag ska betala pengar eller nåt, men vaddå? Vilt främmande människor på nätet kan man väl lita blint på?

"Din goda insats krävs
 
Det är förståeligt att du kan vara lite orolig eftersom du inte känner mig men jag har en lukrativ affärsverksamhet förslag av ömsesidigt intresse att dela med dig. Jag fick din referens i mitt sökande efter någon som passar min föreslagna affärsrelation.
  
Jag Patrick KW Chan Executive Director & Chief Financial Officer för Hang Seng Bank Ltd Jag har en dold verksamhet förslag för dig. Jag måste be dig hjälpa mig att köra ett företags projekt från Hong Kong till ditt land. Det innebär överföring av en stor summa pengar. Allt som rör denna transaktion skall vara rättsligt göras utan problem. Vänligen strävan att iaktta största möjliga diskretion i allt som rör denna fråga.
 
När pengarna har framgångsrikt överförts till ditt konto, ska vi delar i förhållandet som skall godkännas av oss båda. Jag föredrar du nå mig på min privata e-postadress nedan (E-post: [email protected]) och slutligen efter att jag skall förse dig med mer information om denna operation.
 
Vänligen om du inte är intresserad ta bort det här mailet och inte jaga mig eftersom jag lägger min karriär och livet av min familj på spel i denna satsning. Även om inget vågade ingenting vunnit.
 
Din tidigaste svar på detta brev kommer att uppskattas.
  
Vänliga Hälsningar
 
Patrick K. W. Chan"

Kommentarer
Postat av: Marion

Så du tyckte inte det var en bra affärsidé? Märkligt hehe Han kanske var med och skrev dialogen till söndagsfilmen - ungefär lika bra dialog.

2009-09-21 @ 00:23:45
Postat av: Anne, Bråka o Kaxa

Det låter ju som ett jättebra affärsförslag, Sara! Massa pengar utan arbetsinsats. Vilken tur att han kontaktade just dig!

2009-09-28 @ 09:43:31
URL: http://AMOKEN.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0