Marias underbara system

Jag är helt fast i "Svenska Hollywoodfruar". Vilka människor! Vilka problem! Vilka funderingar! De är ju som seriefigurer. Min favorit är Maria Montazami, mäklarfrun som lallar runt och dryftar diverse tankar om allt och inget, allt på släpig västeråsdialekt. Som sist när hon berättade om det underbara system som hon och maken Kamran har. "Han betalar allt... toppen.." Och så är hon så entusiastisk på ett lite valium-mässigt sätt. Vem skulle komma på tanken att köpa ett kylskåp med godis till familjen som en "superfun surprise"? Till en familj som lever i sus och dus liksom? Hahahahaha, och kidsen trodde att de skulle få en ny bil. Men nejdå. Surprise! Vitvaror! Maria Montazami må sakna en hel del dubb i vinterdäcken men hon är i alla fall oerhört underhållande och fullständigt harmlös. Till skillnad från den där psyko-ankan, hövvaligen. 

Kommentarer
Postat av: Anne, Bråka o Kaxa

ja visst måste hon vara drogad?! Jobbigt att ett kylskåp ska behöva stå för hela självkänslan. Hon poängterade ju ungefär sju gånger, när dom hade öppnat kylskåpet, att; det här har jag betalat med egna pengar. Men hur mycket måste dom inte äta för att göra slut på allt innan det blir ruttet?! det var ju, typ, 4 kilo korv.

2009-10-02 @ 00:41:43
URL: http://AMOKEN.com
Postat av: Sara svarar

Äsch då, hon är inte drogad, hon är från Västerås :) Finns en kille i Idol som pratar likadant, han är också från Västerås.

2009-10-02 @ 13:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0