TGI Friday - nu utan feber!

Hoppla, det blev inget bloggande på hela veckan. Men jag har varit sjuk och haft det allmänt trökigt så det var inte så mycket att orda om. Men nu är det fredag och jag är hyfsat frisk. Två timmar ute i snöstorm lär väl dock ändra på den saken, hrm..

Vi börjar med två dansande systrar från 80-talet och det är faktiskt inte Lili & Sussie utan Mel & Kim. Typisk Parken Zoo-låt, den har man stuffat till många gånger på Hjärter Ess.Whams körtjejer Pepsi & Shirley försökte sig på en solokarriär, eller duokarriär kanske man ska säga. "Heartache" är en totalt bortglömd låt, den blev nog ingen hit tror jag. Men jag gillar den! Och nu blir jag väl skjuten men jag gillar kläderna också. Inte den stora vita rosetten i håret kanske (nej Anette, mitt hårspänne från 2005 var INTE så stort!!) men kjolarna och strumporna tycker jag är snyggt.När vi ändå är inne på tjegrupper från 80-talet så måste man ju ta med Bananarama, något annat är otänkbart.Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anette

KÄnner mig hedrad att bli omnämnd i din blogg.. Jorå 80talet hade sina ljusa stunder också. Jag tycker också att det kan vara lite kul med festliga strumpor o snygga kjolar. Och jag kan nog garantera att när den tiden begav sig så var jag superförtjust i dessa stora rosetthårspännen... synd bara att jag hade jättekort hår även då.. Hade behövt klistra fast rosetterna på skallen om de skulle sitta fast.

2009-03-29 @ 09:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0