Bra bruksanvisning

Det är ju som bäddat för succé när man köper sprit som kommer med en instruktionsbok! Det kan liksom inte gå fel då.



Sorten är Absolut Mango, det framgår kanske inte riktigt av bilden. Och mycket riktigt, succé it was! Jag kan ha gjort de godaste drinkarna ever, de smakade Solero-glass. Ciss hade med sig en flaska urgammal ouzo också, men vid närmare inspektion visade den sig vara grumlig och dan så den struntade vi i. Vi höll oss till monsterdrinkarna och det gick ju bra. Åkte in till Harrys och hann knappt ur taxin innan farbror polisen ville haffa oss för att vi drack vår medhavda färdkost. Det har jag gjort hundra gånger innan och det har då aldrig varit några problem. Aja, det var bara att göra som konstapeln sa - vi vattnade en lyktstolpe med mandarincider. Kvällen i övrigt var precis som vanligt - helt galen och skojig. Om det mot förmodan är några killar som läser den här bloggen kommer här ett par modetips: snusnäsduk runt huvudet kan man ha om man är med i "Expedition: Robinson", i övrigt tror jag det plagget avskaffades i och med att acid house inte var på modet längre. Typ 1990. Benvärmare är alltid fel. Benvärmare var poppis när "Flashdance" var en het film och då var det TJEJER som hade benvärnmare! Sisådär 1982. Att KOMBINERA bandana och benvärmare tror jag faktiskt nästan är förbjudet i Svea rikes lag...
Danstips: Om personen du bjuder upp tittar bort, vänder sig åt ett annat håll och drar åt sig sin arm - då vill hon förmodligen inte dansa och då är det lika bra att sluta dra henne i armen! Bugg till Bon Jovi går bort, tänk inte ens tanken. Om en person sitter på en stol betyder det inte per automatik att hon vill agera drinkhållare när du försöker slita upp hennes kompis på dansgolvet. Så! Alles klahr?
Dagen efter var vi ovanligt fräscha faktiskt, lite trötta bara men inte tillnärmelsevis lika miserabla som sist. Det måste vara tack vare instruktionsboken!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0