Alternativ bagare

Värma bröd är svårt tydligen. Jag har ingen aning, jag gör det så sällan. En icke namngiven kollega stod och pysslade med micron på jobbet och värmde bullar, två sekunder åt gången för att vara på den säkra sidan. 
Kollega: Jag skulle värma korvbröd idag, det gick sådär.
Jag: Men korvbröd ÄR svårt att värma i micron, det blir sällan bra.
- Nä i alla fall inte om man kör full effekt i tre minuter.
- Full effekt i tre minuter????
- Ja det blev skorpor.
- *höjer på ögonbrynen*Jamen snälla nån, det kan jag tänka mig.
- Fast det blev goda skorpor!

Haha. Men jag ska inte hånas för mycket , jag kan ju fan knappt skala ägg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0