TGI Friday i efterskott

Det är ingen ordning på nånting just nu, jag har ett litet tekniskt förfall i hemmet och kan inte surfa och följaktligen inte blogga så flitigt heller (nej, jag bloggar inte enbart på arbetstid. FAKTISKT!). Trött som skam är jag hela tiden så det blir inga partylåtar i frodisbloggen idag. Vi kör lite tryckare, det är fan vad jag orkar med för närvarande.

Först ut blir "Everytime" från 1986 med tyska gruppen Freiheit. Dom hette Münchener Freiheit först men bytte namn sen vad jag förstått. Den här låten är så extremt förknippad med en person och det är min gamla flamma Jocke P som jag var helt toookkär i när jag gick i åttan. Helt sinnessjukt, det var verkligen stalker-varning på mig då. *skäms*



När jag gick i gymnasiet var det under en period Royal som gällde när man skulle ut och stuffa. Dj var Kenta och han avslutade alltid med Art of Noises "Moments in love"



En superfavorit i kategorin "One-hit-wonder-tryckare från 80-talet" är Fiction Factorys "Feels like heaven". Underskattad och bortglömd låt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0