Tre minuter tilläggstid är två minuter för mycket

Vi är svenska fans allihopa!


Idag var det dags för matchen med stort M, Sverige mot Spanien. Elisabeth och jag hade planerat i månader för denna happening, vi skulle gå på lokal och äta hamburgare och titta på fotboll. Vi var inte direkt ensamma om den tanken, det myllrade av blågula folk överallt på stan. Förstahandsalternativet var Pitcher's, men där fanns det bara plats i en undanskymd hörne utan tv-sikt så det gick ju bara inte för sig. Vi knatade till Strömpis i stället där vi fick sitta i solen och försöka kisa och se tv:n som var i stort sett utan ljud till att börja med. Efter lite förvirring hos personalen som tydligen inte är vana vid att folk sitter städat och civiliserat vid borden och äter så fick vi vår mat som var bra. När matchen började placerade vi oss i skuggan så vi såg ordentligt och då hade de dessutom lyckats koppla in en högtalare så man även hörde vad de sa på tv:n. Elisabeth klagade på Magnus Hedman, men eftersom han räddade mig från en arg hund i min dröm härom natten så kände jag mig tvungen att försvara honom :) Ganska kallt var det att sitta ute faktiskt, men vi fick varsin pläd att vira in oss i och då var det ganska mysigt.
Själva matchen var ju riktigt bra, fram till den näst sista minuten då... *surar vesslehårt* 1-1 hade verkligen varit heeelt okej. Jag tippade iofs att Spanien skulle vinna med 2-1, men jag trodde inte att det skulle gå till på det här viset. Det kändes snöpligt och helt enkelt skitsurt! På onsdag tar vi ryssen, därmed basta.

Frodis EM-tips:
Holland och Portugal i final. Tyskland och Spanien slåss om bronset. En liten varningsflagg för Kroatien dock. Sverige får pisk av Holland i kvarten. Kom ihåg var ni läste det först :)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Holá! Med tanke på att vi tappert väntat på tredje halvlek i typ åtta-nio månader känns det ju extra hårt att få pisk på alldeles för lång stopptid av en skock pysslingar...:-( Inte för att jag är bitter eller så, närå inte alls! ljuger

2008-06-15 @ 12:34:12
Postat av: Anders

Åh vilken fräck och fräsig bild!

Heja Holland förresten!

2008-06-19 @ 17:21:42
URL: http://www.milbot.nu/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0