För lansering 2008

Nu har jag till min stora glädje, efter hårt jobb, lyckats etablera ordet "baluns" både på jobbet och hos övriga vänner. Skitbra! Det är ett ord som annars lätt skulle glömmas bort helt. Frågan är ju då vad nästa projekt blir, vad ska jag försöka indoktrinera vännerna med i år? Det finns flera alternativ.
Hopptopp - inte påhittat av mig utan av min vän Mikael, men jag har hans tillåtelse att sprida det vidare. Kommer från verbet "provhoppa" som jag hittade på när jag skulle beskriva hur jag testade om det skulle funka med axelbandslös bh under min nya partytop. Hur exakt själv provhoppningen gick till behöver vi inte gå in på, men det är tur att inte folk ser vad man sysslar med i hemmets lugna vrå. "Hopptopp" har redan smugit sig in i mina partyvänners vokabulär lite smått, så det är bara att fortsätta.
Överraskningsfista - även det har jag fått av Mikael. Ordet alltså! Ett aningens snävt användningsområde, det är jag medveten om. Går heller inte att göra till ett användbart substantiv, det ser ut som man stavat fel till överraskningsfest. Nja, det får nog stå över i år.
Däremot hade jag tänkt använda mig av utropen jämmer och död och kors i krösamose. Det skulle låta lite trevligare än mina vanliga "holy crap" och "What the f*uck" som jag hasplar ur mig i parti och minut. Japp, så får det nog bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0