Något för Beach 2008?

Var hemma hos morsan och farsan en sväng i helgen och passade på att riva lite i arkiven. Min mor är inte benägen att slänga saker direkt så man kan hitta en del skojigheter från när man var yngre. Däremot kan hon sy trasmattor av precis vad som helst så det gäller att rädda det som räddas kan. Batman-skor inköpta i Eastbourne 1989 är en sak jag sparat, och så hittade jag den här fantastiska kreationen:

image30


Är den inte helt fantastisk? Min fina glamourbaddräkt! Lite Bond-brud från 70-talet så där. Jag gillar verkligen hur överdelen liksom lever sitt eget liv och kuporna står ut helt själva utan stöd :) Då kan ni ju tänka er hur det ser ut när man tar på sig den, det blir rena "Mars attacks". Jodå, jag har använt den. A long time ago in a galaxy far far away. Närmare bestämt... *river fram fotoalbumen och letar* ... Holy crap! Korfu -94. Jisses, det.. var ju ett tag sedan.. Av bilderna att döma var det snapskväll med ett par galna skåningar, då jag skulle ta en genväg och ramlade in genom ett fönster. Jahaja, där ser man. 

Men lugn bara lugn, jag tänker inte knata till Gustavsviksbadet i denna utstyrsel, den passar sig mer för poolpartyn och såna lite snofsigare tillställningar. Får väl våldgästa übergravida Husmor och tvinga henne att ha poolbaluns i sommar. Fast det är ju under förutsättningen att jag öht kan korva ner mig i den vilket inte är gjort i en handvändning, let me tell you! Och eftersom formen inte är direkt av modell Korfu-94 och baddräkten legat i en garderob sedan dess är nog risken att den rasar sönder i artontusen knalloranga bitar. Men jag vill jag vill jag vill!! Så sorry eremo, det kanske blir en joggblogg här i alla fall :)


Kommentarer
Postat av: Victoria

Om du tar på dig den där baddräkten så lovar jag att ordna poolparty. =)

2008-04-28 @ 13:24:53
Postat av: Sara svarar

Hahaha, it's a deal! Du behöver inte direkt börja stressa med planeringen än på ett tag. Om jag slutar äta typ nu så kan jag väl kanske kränga på mig den lagom till... ehum...kräftpremiären? :)

2008-04-28 @ 16:48:40
Postat av: Elisabeth

Skitsnyggt Sara! Helt perfekt för baluns på de av stans krogar (alla alltså) som ligger i närheten av Svartån:).

2008-04-29 @ 14:33:45
Postat av: eremo

alltså jag håller med Victoria. Tar du på dig den där anordnar även jag ett poolparty till din ära. oh my God lixom!

2008-04-29 @ 14:45:28
URL: http://eremo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0