TGI Friday!

Hoppla, jag blev lite akut dagvill och glömde att det var fredag. Det blir inga påsklåtar eftersom jag inte vet om det finns några såna, men vi tar lite färgglada grejer i alla fall! Som påskris ungefär.

What time is it? It's time for.. house! Oh la la. Check this out! Kolla in frisyren och torgvantarna i läder. *asg*
 


1989 kom "Pump up the jam" och sen var det kört med allt vad dansmusik hette. Stön.. Och vad har människan PÅ sig?? Guldjacka och fez? Grön sparkdräkt och magväska? Varför var hon tvungen att ha magväska när hon spelade in videon, vad hade hon i den? Sina hemnycklar? Dom kunde hon väl lagt undan utanför bild... Magväska måste vara den mest obegripliga modeacessoiren ever. INGEN kan bära magväska och komma undan med hedern i behåll. Och vad hände när den inte var modern längre? Vart gjorde folk av alla grejer de asade runt på i magväskan? Vad hade killarna i sina magväskor? Kaststjärnor och kondomer säger Thomas :) 

 

Veckans one-hit-wonder från 80-talet blir Fun Fun. Här är det inga magväskor men däremot några slags färgglada verktygsbälten. Det är inte jätteofta man ser fäktning i en musikvideo. Kanske för att det är sjukt irriterande med fäktande människor som ränner framför kameran!



Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0