Skrattfest i parken

Igår stack Elisabeth och jag till Karlskoga för att gå på Putte i Parken-festival. Det var skitdåligt skyltat och vi hamnade helt galet och fick trassla oss fram bland nyponbuskar, brännässlor och barriga träd innan vi äntligen kunde äntra området. Vi började med att se Oskar Linnros som ju är ett riktigt litet lakrits!



Ujujuj, det här är godis för tant Frodis det!

Sen stod det inte på så var det dags för bästaste Ola Salo och hans band.

Vesslefräcka dansmoves á lá mellanstadiet.

The Ark. Häpp! Bästa häppen ever, kolla så fint Ola hamnat precis mellan mina fingrar. Jag är typ Gulliver :) Cred till Carina som tog bilden.

Allsång till "Calleth you, cometh I"

Efter glamrock blev det synthdags! Och för mig personligen en trip down memory lane eftersom det här var musik jag lyssnade väldigt mycket på när jag var 17 typ.

Skinny Puppy. Häpp! Jag fick höra "Assimilate" och det var jag extremt nöjd med. Den klubbade jag och Mikael till i London för 20 år sedan. Eller förlåt, max 5 år sedan måste det väl ändå varit...

Sen blev det en rätt lång väntan i öltältet (där jag drack Pepsi, måste jag betona). Fullständigt absurt egentligen. Om någon sagt till mig för ett år sedan att jag en dag skulle sitta i Karlskoga med Elisabeth och vänta på Europe så skulle jag ju tro att jag fullständigt tappat vettet. Men vi väntade! Vi väntade på att få håna Europe, skitmoget. Verkligen. Och vi blev inte besvikna kan jag säga. Joey Tempest rivstartade med att skutta ut på scenen och gå loss på mickstativet och vi skrattade så vi nästan dog.

Alltså, det var så dååååligt! Och hur pinsamt och förnedrande är det inte om publiken sjunger White Stripes mellan låtarna? Vad fan var det egentligen?? Elisabeth började hyperventilera lite och undrade förskräckt om Europe tänkte göra en cover på "Seven nation army" eller vad fasen det var frågan om.

Europe. Häpp!

"Caaaaaarrie, Caaaaaaarrie, things may change my friend, woh-o-o". Lite finstämd allsång hann vi allt med. Sen pallade vi inte mer utan drog hem. Vi hade tänkt stanna till slutet för att uträtta stordåd till "The final countdown" men vi klarade inte av mer Europe. Gick vilse till parkeringen gjorde vi också, och hamnade på en kyrkogård mitt i becksvarta natten. Sen skrattade vi hela vägen hem och väl hemma var jag fullständigt utmattad av att ha skrattat och stojat så. Idag har jag träningsvärk i hela kroppen. Gamla tanter klarar att gå EN dag på festival, sen räcker det.

 


Räddningsaktion

Dom satt där så olyckliga inlåsta i ett skåp och bara skrek efter hjälp.. .Så jag gjorde det enda rätta - halade fram plånboken och befriade dom stackrarna! Här får dom det mycket bättre.

Fast det var faktiskt rea och Anne sa att då får man räkna mellanskillnaden som ren vinst! *slår upp sidan 238 i Stora Ursäktsboken*

Ah, so many pretty things, so little money. Kommer hamna på fattighuset efter den här sommaren.

 


Bäst just nu

Jag bara älskar den här låten!





Så jävla bra, jag kör den en sådär 10-15 ggr på raken och har ensamdisco med dogsen :)


Bugg i systemet

Igår var det dags för min årliga insats som bartender. Jag hade i ett svagt (läs: onyktert) tillstånd lovat Elisabeth att jag skulle fixa ihop strawberry daiquiris. Det gick.. sådär.. Provade att köra med mixer utan lock, med resultatet att hela Elisabeths kök blev fullt av jordgubbsslams. Helt otippat.. Men när vi hittat locket nånstans i gömmorna och fått på det gick det lite bättre.



Fin va? Smakade inte direkt som drinkarna man får på krogen men var definitivt, utan minsta tvekan, väldigt mycket starkare än krogditona. Sist vi kalasade på strawberry daiquiris kom vi på den eminenta idén att gå på zoo och göra älghorn på alla djur. Den här gången smidde vi planer för Putte i parken-festivalen nästa vecka. Fortsättning följer :) 

Vi poppade en massa musik och dansade sittandes, det var skitskoj. "Tyvärr" kunde vi inte motionera på studsmattan som planerat, då Kakan gjort den till sovplats.

Sen blev det utgång och tack och lov glömdes kameran bort. Fanns en hel del som inte passade att föreviga och spara för eftervärlden. En galen kille högg tag i oss på dansgolvet och skulle bugga med oss båda två samtidigt. Elisabeth lyckades slinka ur hans grepp så jag blev ensam kvar. Jeeeez.. Bugga till Roxette? Han var helt vild och bara slängde runt mig som en trasdocka i sin yviga bugg. Folk flydde hals över huvud, det var som när Moses delade röda havet typ. Jag skrattade så jag höll på att pinka ner mig och det samma kan sägas om Elisabeth. Jag var helt slut efteråt, det var som att åka karusell eller nåt. En felkopplad virvelvind, haha. 

Idag har det gått lite lugnare till. Minst sagt.. Jag har varit levande men inte mycket mer. Förstår inte varför det inte bara kan vara lite normalt när vi är ute?
 


Namnsdagsbarn

Men för helvete, jag har ju glömt!

Grattis till mig!

 


Komodovaraner och Kent

Igår åkte Elisabeth och jag till Parken Zoo i Eskilstuna. Back to my roots! Huvudsyftet var att se Kent men vi passade även på att gå på zoo och kolla på djur. Det var en hel del djur som inte var hemma, men vi hade skoj ändå.

Komodovaranen låg och jäste i solen. Fy fan vilket otäckt djur. Och stort! Ett riktigt urtidsdjur, som en gammal dinosaurie. Den hade kalasat på ett trafikskadat rådjur tidigare på dagen fick vi veta, det var därför han var lite däst.

Fast det fanns ju trevliga djur också!



Låglandstapir till exempel. Häpp!



Krokodil. Häpp! Kolla hur nöjd Elisabeth ser ut när hon nästan gör älghorn på krokodilen :) Vi föredrar att fåna oss med djur som inte kan slå tillbaka. Det är både moget och väldigt modigt..

Sen var det konsertdags och då kom regnet...



En låt hann gossarna lira innan himlen öppnade sig. Jag har aldrig blivit så genomdränkt i hela mitt liv tror jag, det var som att simma klädsim.

Skicka flaskpost kunde man tydligen.



Konserten var i alla fall bra, även om ösregnet gjorde att jag knappt kunde applådera p g a att det då rann in vatten i jackärmarna.

Efter konserten skulle vi baxa oss hem. För att undvika att få lunginflammation var vi tvugna att ta av oss lite blöta kläder. Jag satt i blöta jeans och bh, Elisabet körde kombon underkläder+regnjacka. *asg* 

 

Köra hem halvnäck. Häpp! Förhoppningsvis fastnade vi inte på några fartkameror..

Idag fick jag torka sedlarna som låg i plånboken som låg i handväskan igår. Säger väl en del om hur dränkta vi blev. Efter detta tycker jag vi är värda sol på resten av semestern!


Liggalistan - VM-versionen

Sista dagen på fotbolls-VM, så här är den - Frodis liggalista. Reglerna är enkla - man behöver inte ha presterat ett skit, inte gjort mål, inte ens spelat en minut. Bara man befunnit sig nere vid planen, det räcker.

1. David Beckham, England - men hey, jag tror väl knappast jag behöver motivera detta... Becks platsar på liggalistan över hela universum.



2. Jesus Navas, Spanien - blev utbytt i första matchen och fick inte spela mer utan var förpassad till bänken. Men Jesus, i MIN startelva har du en given plats! *tröstar*



3. Iker Casillas, Spanien - så vesslesöt och pryder verkligen sin plats mellan stolparna.



4. Diego Forlan, Uruguay - rena He-Man i jämförelse med de andra tunnisarna och egentligen inte alls min typ med sitt långa, lockiga hår. Men vafan...



5. Steven Gerrard, England - nummer ett på listan över vem man presenterar för mamma. Sjukt söt snubbe!



6. Cesc Fabregas, Spanien - en av få karlar som är snyggare med skägg än utan. Skandalöst lite exponerad i VM!



7. Frank Lampard, England - stackars, stackars Lamps. Bortdömt mål och sen bara en sjundeplats här. Men med den magen kan han kosta på sig att se nöjd ut ändå.

 

8. Xavi Alonso, Spanien - en riktig slitvarg på planen. Listans mesta bad boy-look.



9. Martin Caceres, Uruguay - med hästsvans, annars får det vara *barsk*

 

10. Arne Fredrich, Tyskland - ser helt bindgalen ut på kort men gör sig väldigt bra in action.

11. Alexander Frei, Schweiz - en liten uppstickare. Sådär britt-söt som jag gillar.

 

Någon avbytarbänk känns inte nödvändig med den här lagupställningen... Dessutom finns det ju en gräns för hur mycket man orkar liksom.

Sådärja! SOM jag har klurat, kollat, bildgooglat, diskuterat. Men så här får det bli i alla fall. Nu kan fan inte ens Ciss påstå att fotboll är ointressant :)


Hållidaj!

Jajamän, nu är det semester! Jag och Elisabeth rivstartade redan i fredags och till skillnad från förra året höll vi oss på benen och hade bara skitkul. Öl, cider, strawberry daiquiri, skitsnack, 90-talstechno, armmoves, folk som buggade till ZZ Top, skrattkramp i magen - känns som att semestern inte kunde börjat bättre faktiskt! Me like, mera sånt vill jag ha de kommande veckorna.

Livat på logen

Lite stickigt kanske, men vill man rulla runt i sänghalmen så får man väl ta det som bjuds?


Badpremiär för badkrukan

Jag har badat! Det finns t o m bildbevis. Tadaaaaa!!



Okej, jag vet. Det där benet kan tillhöra vemsomhelst. Fast ni ser väl att det svarta mitt i bilden är en simmande partyvalp? Inte det? Nähä...  

Men HÄR syns vi - badkruke-matten och herr hund. Han simmade både länge och fint idag. Förutom när han gjorde kanonkulan rätt på mig och när han simmade på mig så jag blev riven och randig som en polkagris. Men annars hade vi det så mysigt ute på sjögen när vi simmade. Det är mammas pöjk det <3 Och ja, det är jag själv som tagit bilden. Det krävdes en hel del vattentramp men nån gång ska man väl ha nytta av att ha lår som en ardennerhäst.

Ska man vara med på simbild med partyvalpen får man skynda sig utav bara helvete, hon är snabb som en vessla och far fram som en torped i vattnet och har då rakt ingen lust att vara mysig och social.

En underbar dag! Mera sånt vill vi ha. Trevlig helg!

 


RSS 2.0