Shake that booty!

Jag har inte sprungit en meter sedan den misslyckade Torshällamilen. Jag tappade helt sugen och Ebba har låtit mig vara i fred. Nu börjar hon antyda att vi ska ge oss ut nästa vecka, så vi får väl se. Men jag har inte varit helt still! Jag kände att jag höll på att bli tokig och var tvungen att hitta en ventil för att pysa ut lite stress och tristess. Erika och Lisa har köpt något slags prova-på-kort på Friskis&Svettis i Tuna och testat lite alla möjligt träningsformer, som dom ger omdömen om på FB. Jag bor ju i princip granne med ett F&S så jag tänkte att det kan jag ju testa. I onsdags var det premiär! Dans stod på schemat, fuego hette det. Jag hade noga kollat på hemsidan vad alla olika pass är för något och det här skulle vara roligt och lekfullt och vad det nu var, till latinomusik. Sweet, tänkte jag, det blir en lagom start där jag kan glida runt till någon bossanova och ha det soft. Jomen tjena mittbena.... Det var så jobbigt! Efter en kvart svettades jag som en gris. Skitsvåra stegkombinationer var det också. Jag har rätt bra koordination när det gäller såna saker, jag tycker att det ju bara är att hålla takten till musiken så är det inte så svårt, men nu fick jag verkligen slita. Men det var faktiskt rätt kul! Kul med lite omväxling, med musik till och så fick man svettas ordentligt. Det kommer jag göra fler gånger. 
 
Jag kände mig lite stel i torsdags men inte så farlligt, så jag pallrade mig dit igen och var med på ett core-pass. Erika och Lisa hade testat det dagen innan och tyckt att det var jobbigt men bra. Jobbigt var bara förnamnet, milda makaroner vad jag slet! När jag cyklade därifrån kändes det som jag blivit körd genom en mangel och igår vaknade jag av att jag hade sån träningsvärk. Den är inte bättre idag kan jag säga. Jeeeez... Varenda liten ridmuskel som legat i dvala sedan 1994 blev bryskt väckt och protesterar nu mot den våldsamma behandlingen. Men det var jättenyttig träning och vad jag förstått så är det bålstyrkan jag behöver träna upp för löpningens skull så det kommer jag prova någon mer gång (även om det mest är för att tajta upp bilringarna så jag kan ha min nya, toksnygga klänning jag köpt...). 
 
När jag glad i hågen och full av entusiasm (well..) köpte mitt klippkort i onsdags tänkte jag att jag kunde testa deras gym idag, då det inte fanns just några gruppträningspass på lördagar som jag var intresserad av. Med tanke på att jag igår hade sån träningsvärk att jag knappt kunde ta på mig strumporna ordentligt så får den planen revideras en smula.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0