The girl with the DM-tattoo (del 1?)

Jag har länge varit sugen på att tatuera mig. Jag tänkte göra det redan när jag fyllde 30 och med tanke på att jag är ... 30++ nu så kan man väl säga att jag låtit beslutet gro ett tag. I fredags gjorde jag Ebba sällis eftersom hon skulle tatuera sig. Jag ville se hur det går till, om jag ens klarar att se på eller om det blir för läskigt etc. Jag är ju så extremt spruträdd. Desstom tyckte jag det var ett bra tillfälle att ställa lite frågor. Ebbas tatueringar gick snabbt och hon klagade bara lite :) Tja, det blev som så att jag bokade en tid och igår var det dags! Jag gick dit själv och hade ingen att hålla i handen. Men jag var duktig! Jätteduktig t o m. När han började plocka fram grejerna kände jag hur jag började domna bort i armen och bli lite svimfärdig, men då tittade jag åt ett annat håll.
 
 
Totalt urusel bild, men jag vågade inte tricksa och krångla för mycket ifall han skulle rita fel. Det gjorde lite ont, det gjorde det. Men inte så himla farligt. Och jag grimaserade bara, jag pep inte eller grinade. Jag hade målat upp värsta scräckscenariot att jag skulle få tvärpanik och svimma eller grina eller bajsa ner mig eller springa skrikandes ut ur lokalen :) Det gjorde jag inte utan jag satt stilla så snällt så. Och bra blev det! Motivet är en riktig kioskvältare, jojomän.. 
 
 
Ta-daaaa, en Depeche-logga! Det fick bli Delta Machine-loggan till att börja med. Den kändes lagom stor och lagom neutral. Jag har säkert 4 motiv till jag skulle vilja ha, och jag vet var jag skulle placera dom. Fortsätter jag i den här takten lär jag bli klar med lagom tills jag fyller 98...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0