Bråda dagar

Hej och hå vad dagarna går! I helgen var jag på kurs lördag-söndag med bästa syntolkargänget. Kursen i sig fick jag inte ut så mycket som jag önskat av, men det var kul ändå. Jätteskoj att träffa de andra igen. Känns som det var hundra år sedan vi kursade ihop fastän det bara gått tre månader.
 
Nu i helgen får jag finfrämmande! Ciss kommer hit, yey! Det var ett bra tag sedan hon var här mer än för mellanlandning innan vi åker utomlands (men hallå, så vräkigt det lät då) så det ska bli jättekul. På lördag blir det schlagerbaluns med henne och Elisabeth. Förutom matlagning och hysterisk städning så ska jag på Elisabeths begäran fixa en partymatta med Justin Bieber också, haha! Blir lite snärjigt detta men eftersom jag är en så bra värdinna som alltid ser till mina gästers bästa ska jag givetvis göra mitt yttersta.
 
Målet för årets schlagerbaluns äro tvenne - att inte bli så arg att jag kastar jordnötter på tvn och att inte bli så...ehum.. yr i pallet att jag inte ens tar mig ut ur lägenheten... Det kan faktiskt vara tricksigare än man tror!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0