Föltitt

Igår åkte Elisabeth och jag ut till Marion för att fika och snacka skit. Och givetvis titta på senaste nytillskottet - lilla Jakob! Faktiskt var det väl titta på Jakob som var prio ett och det egentliga syftet med utflykten, fika och skitprat är en trevlig bonus :) Jakob är inte ens en månad gammal, så unga har inte Marions tidigare fölungar varit när vi hälsat på. Det var inte bara att klampa in och klappa, som man kunde göra med Åke och Ola, för då blev Jakob JÄTTEBUSIG och bara rusade runt. Andreas skulle ta in hästarna härom kvällen när Marion jobbade, det hade tagit halva kvällen för Jakob bara sprallade runt hela tiden, haha. Sjuk söt är han förstås.
 

Mamma sur-Sussie är inte alls sur längre utan väldigt lugn och tillfreds. Livet som mamma passade visst henne utmärkt. Jättekul att höra!
 

Självklart hälsade vi på de andra hästarna också. Störst av alla är Caps.
 
 
Åke och Ola stod och hängde vid vägen och ville bli gosade med. Bröderna Brothers är en smula...sociala kan man säga :) Har man zoom på kameran när man fotar Åke blir resultatet på det här viset:
 

Nej det är inte Sigurdsristningen eller en close up av en karljohansvamp, det är Åkes nyfikna snok. Rara Åke, stor som en älg och jättegosig. Om han kunde skulle han sitta i knät.
 

Ola är också väldigt kärvänlig, fast med lite hårdare tag. Han bet mig i armen, haha.
 
Sen var det fikadags, och då var Jakob helt färdig av all uppståndelse så han somnade som en stock.
 

Gah, så jäkla söt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0