Idioti är uppfinningarnas moder

*asg* Det här är så dålig tv att det inte är sant!
 


Hahahahaha, jag tycker det är fint att han förklarar att "Det är ju ingen riktig säckpipa". Nähä?? Så riktiga säckpipor tillverkar INTE av galgar och OBS-kassar?  Får inte ha reklam i tv - nejmen jag ser det.. Obs-logga och Expressen-getingar är undantagna tydligen. Och den lilla utsvävningen med ärtröret då? Hahaha, helt sjukt. Och vilket segt tempo! Hur kan man ens komma på tanken att börja hela inslaget med att Bengt traskar runt i cirklar och för oväsen i en halv minut? Det kan omöjligt finnas något program som mer likt en parodi än Hajk. Så vansinnigt tacksamt att driva med, det är ju rena "Torsk på Tallinn".

Något som dock inte är på skoj, även om man kan tro det, utan på fullt allvar är "American Inventor". Det är ett slags vuxen-Hajk med inslag från typ "Idol" och "Talang". Helt galet vad folk lägger ner pengar, tid och energi på att hitta på en massa jävla idiotprylar. Och sen blir de skitförvånade när de blir dissade av juryn. Värst är nog denna, hur fan kommer man på en sån här uppfinning??



Mina hundar är garanterat hellre ensamma en stund än har sällskap av en plåtlåda som börjar vråla så fort man rör sig. Det skulle iofs vara intressant att se hur länge den skulle vara intakt i sällskap av partyvalpen, haha. Hon skulle gå helt bananas och mosa den i en grisblink.

Det finns för mycket dumt folk i världen. Men de är ju ganska underhållande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0