Hur gick det där till?

Vad ÄR det för dårar som sitter och röstar på Melodifestivalen?? Jag är helt chockad. Först skrattade jag så jag höll på att pinka ner mig åt Christer Sjögrens "I love Europe". Vid snabbreprisen fortsatte jag skratta och kunde inte sluta. Jag skojade med Bettanblå och sa att det var ju tur att den inte var med nästa lördag när vi ska ha fest, för då skulle jag väl få för mig att rösta på den. Men uppenbarligen valde halva Sveriges befolkning att supa sig stenknalla i afton och fippla på telefonerna. *stön* Vad var det för jävla låt? Som en blandning mellan "Blue Hawaii" och den där tyska schlagerdängan "Dschingis Khan" från typ -79. Jag tyckte "Dschingis Khan" var skiiitbra - när jag var sju bast!! M a o är det sjuåringar och fyllon som röstat. Oh lord.. Loa Falkman kom tillbaka, allt är förlåtet!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Nu ska du inte håna Christers fina EU-anpassade lilla rara bit. Koreografin tyckte jag påminde om Englands svängiga bidrag förra året, det där med flygvärdinnor du vet. Vem fan klarar btw av att se på Melodifestivalen nykter!?!?

2008-02-10 @ 12:27:56
Postat av: Elisabeth

Oooops, jag kom just på en skrämmande sak: Det skulle nog ta mig fan gå bättre för Sjögren i stora finalen än det gjorde för The Ark. Förra året fick vi ju bara poäng av våra grannländer, Storbritannien och typ Malta... Kan man gå ur Europa?

2008-02-10 @ 12:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0