Helt galet

Shit manhattan vilken dag det var på jobbet igår! Vi fick vårat nya studiosystem och det är ingen överdrift att påstå att vi fick lite lätt panik först då ingen fattade nånting. Installatör och tillika instruktör var en högst opedagogisk norrlänning, så när det på kvällen var dags att de facto arbeta på riktigt och inte bara träna hyste i alla fall jag inga större förhoppningar om att vi skulle lyckas producera någon radiotidning. Men det gick faktiskt ganska bra! Långsamt gick det ju, och vi fick slå våra kloka, lätt utarbetade skallar ihop vid varje nytt moment. Den opedagogiska norrlänningen fanns kvar som back-up en stund. Hahaha, när vi jobbat ett tag kom I susandes och var full i fniss. "Om ni lovar och svär att inte skvallra för den opedagogiske norrlänningen så kan jag berätta vad han sa om oss". M och jag var idel öra givetvis. Han hade sagt till I att vi var "en samling mycket attraktiva kvinnor som jobbade här, men det är du säkert väldigt medveten om". I höll på att garva ihjäl sig. Sen tog han upp det med mig också.

Opedagogisk norrlänning: Är det en slump att det är så?
Frodis: Mjae, egentligen inte.. Vi har ju blivit anställda av vår chef *flinar*
Opedagogisk norrlänning: Ah, det är så alltså?
Frodis: Jepp.
Opedagogisk norrlänning: Ja för Kollegan O håller med, han har också konstaterat det.
Frodis: Eh, vem??
Opedagogisk norrlänning: Jomen, O. Han har ju varit här och dragit lite sladdar och haft sig.
Frodis: Men herregud, kommer han IHÅG det?? När var han här liksom, hundra år sen?
Opedagogisk norrlänning: Jamen det är klart, det har han sagt.
Frodis: *höjer på ögonbrynen*
Opedagogisk norrlänning: *lite nervöst* Ja, om man får säga så alltså? Så det inte är någon som tar illa upp?
Frodis: Oh jisses du, här kan man säga vad som helst, vi tar aldrig illa upp.

Sen var vi tydligen smarta också eftersom vi lyckades jobba med det nya utan att nånting exploderade, och så, haha, var vi dessutom starka och kunde hjälpa honom att baxa ner hans grejer när han skulle åka hem. Sen skrattade vi resten av kvällen. Helt galet! Men det är alltid trevligt med en egoboost, speciellt när man klänner sig som värsta dumskallen som inte fattar nånting. Att jag fick ringa och väcka den stackars människan mitt i natten och fråga om en teknisk grej - det glömmer vi :)

Hursom, vi gnetade på och fick till det till slut. När leverenskvittona damp ner i mailen jublade vi högt alla tre :) Kan väl säga som så att arbetsmiljön inte direkt hjälper till i inlärningsprocessen. Det är bastuvarmt i vår studio så man blir helmosig i skallen på nolltid, det har blivit några vattenskador efter för vårdslöst skurande (?!?!) så de har rivit loss stora väggskåp som står mitt i gångarna som man får krångla sig förbi. Sen är det något tjorv med kylsystemet så dörren till datorrumet måste stå på glänt (med hjälp av en brandsläckare!), och då kan man inte öppna vår studiodörr helt utan får liksom klämma sig in. Rena rama "Fångarna på fortet". Fast det är ju en baggis för amazonerna i borgen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0