Brutalt väckt dagen efter

Det var en hektisk dag igår får jag lov att säga. Det började väldigt långsamt och innehållslöst men sen huxflux var det kväll och jag skulle på baluns hos Malin och fick skynda mig. Jag kom helt efter i mitt tidsschema. Okej, jag hade inget tidsschema men jag kom efter i alla fall. Kastade mig in i duschen och tog sen en av mina nya handdukar som tydligen fällde eller nåt, för jag blev draperad i blått ludd av något slag. Sen välte jag ut en flaska Listerine munskölj på badrumsmattan. Smidigt! Aja, bättre med Listerine än... äh, inte vet jag, skitsamma. Till slut var jag klar och kunde baxa in mig och en ansenlig mängd flaskor i en taxi. Jag hade köpt både till mig själv och till Elisabeth, och hade dessutom med mig ingredienser till bål också. Fyra kassar blev det, taxichauffören undrade hur stor fest jag skulle på egentligen :) Jag väsnades som en glasigloo när jag kom asandes uppför trapporna. Svischade ihop fem liter bål på känn och det blev skitbra. Folk bälgade i sig som svampar och bålen tog slut i en grisblink. *meganöjd* Extra mycket sprit var det i den här bålen, kanske därför det var så strykande åtgång :) Sen var det fullt ös som vanligt och ett fasligt kacklande. Jag och Petra härjade runt bland skivorna och lekte dj. Jag kom på i något svajigt ögonblick att Petra och jag absoluuuut skulle bilda ett band! Jag hoppas i så fall att Petra är en musikalisk multitalang för jag kan då varken sjunga eller spela något instrument ("Fjäriln vingad" på blockflöjt och stycken ur "Everything counts" på piano räknas väl knappast). Men vaddå, jag kan ju NÄSTAN dansa robotdans och Petra kan spela luftsynth till S.P.O.C.K - vad mer behövs liksom? *ringer Bert Karlsson*

Intellektet var på astronomiska höjder och resonemangen därefter. Kristoffer skulle berätta något spännande, men ångrade sig och sa att han skulle ta det nästa gång vi jobbade.
Frodis: - Nej men berätta, jag blir ju nyfiken!
K: - Nämen vi tar det sen, jag lovar. Du får påminna mig.
- Men det kommer ju inte jag komma ihåg heller!
- Vi hjälps åt att komma ihåg!
- Ja, det gör vi. Det tummar vi på!
- Ja, vi tummar på det!
Så då vet ni, om man tummar på något då kommer man ihåg det! Herregud.. Jag myntade också ett nytt skällsord - wokbanan. Har ingen aning om vad det är eller vad det kom ifrån, men det var en felhörning av mig (f ö inte det första uttrycket som myntats efter en felhörning från min sida, hrm....). Sen stack vi till Strömpis och skakade rumpa hela kvällen och sen bar det av mot Burger King på tröga ben. Jag hade ingen styrfunktion i kroppen, då är det bra att ha en två meter lång halsduk som man kan ledas i :) På BK var det vansinnigt mycket folk och de andra gick någon annanstans så jag blev själv kvar. Klämde in mig mellan två killar och sov en stund i kön. Det var jättegosigt, som att crowdsurfa lodrät! När jag surfat fram till kassan petade någon på mig och sa "Eh.. är du vaken..?".  Köpte lite mat och började leta efter en taxi. Det var inte det lättaste, men jag ville inte GÅ hem eftersom Husmor skäller ut mig efter noter då :) Jag ställde mig vid en taxipinne och åt några ljumna pommes. Inte lika mycket "Sex and the city" som när Elisabeth och jag rasar ut från Pitchers m a o. När jag väl fick min taxi visade det sig att chauffören var av det mer pratglada hållet, jag trodde han skulle prata hål i huvudet på mig! Värsta astråkiga skämten kom han med också, jag fattade ingenting. Det var bara att le och hålla med lite fastän jag helst ville sova. När jag kom hem åt jag upp min mat sittandes framför datorn och lyckades ramla av stolen. 

I morse fick jag ett bryskt uppvaknande och kunde konstatera att 1. grannen ovanpå köpt ett piano. 2. grannen ovanpå har även besök av sina barnbarn som testade pianot. Charlie Norman släng dig i väggen, jeeeez... Jerry Lee Lewis-kidsen körde bara en kort session men tillräckligt för att jag skulle hoppa högt och bli klarvaken. Lite som när Tyko Johnsson vaknar till julgudstjänsten i "Karl-Bertil Johnssons jul". "Liket lever! Liket lever!" sjöng herr hund och gjorde ystra piruetter. Bara att masa sig upp, och sen har jag inte sovit mer på hela dagen utan kommer med största sannolikhet somna på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Marion

Verkar synd att jag missade... Men vad var det egentligen K skulle säga *nyfiken*

2008-04-14 @ 19:04:33
URL: http://www.nogg.se/Linneberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0